En bra rutin & vårluft.

Min hy är inte den bästa för tillfället, men jag försöker att inte haka upp mig på det.. återfuktar så mycket jag kan och det är det enda jag kan göra. :)

Eftersom solen var uppe idag så passade vi på att ta en promenad, så skönt att jag börjar få in detta som en rutin, jag märker av att både kroppen och sinnet tackar mig efter dessa promenader. Jag går lite mer än 3km inte en jättelång sträcka direkt men det räcker verkligen för att få mig att må sådär bra.

Det är ju det lilla ibland som kan göra det stora. Dessutom så ska det ju komma in vårluft nu i helgen och det kommer väldigt passande eftersom jag inte kommer i vinterjackorna längre, så jag behöver lite mer värme i luften.. ;)

Jag tror att jag ska försöka övertala älskling att åka till Västerås och köpa sushi till oss ikväll med, så förbaskat sugen på det! Tror att kroppen vill ha lite salt.. vi har ju ca 25min resväg till Yama sushi i Västerås som är enda stället vi kan köpa ifrån eftersom dom har kycklingsushi där och det är de enda som Simon gillar i sushiväg. Frank gillar också sushi så håll tummarna för att min önskan ska uppfyllas! ;)

 

Gillar

Kommentarer

Sara
,
Har också kaos-hud nu. Tror de är för att luften ena dagen är kall o torr o nästa dag är varmare o fuktig när de är plusgrader.... Svårt för huden o hänga med. Men va gör det, snart blir de nog bättre igen 😊 Kram!
viktoriabergh
,
Ja så kan de ju absolut vara! Skönt med solen och värmen iaf! ☺️ kram!