En bättre helg

Ja ni vet att helgen varit bra när jag inte hunnit kika in här! Supermysig helg med umgänge av familj och släkt. ❤️

Fick ett härligt blåmärke av alla clean & jerks
Frank får dricka oboy på helgerna och på väg tillbaka med oboypaketet till skafferiet så råkade han vända den upp och ner och poff så åkte allt ut på golvet! .. kaos..
hela dammsugaren luktar oboy nu när man drar igång den.

Raffe undrade vad tusan vi höll på med!
Rätt nöjd ändå att vi hann blanda iordning en flaska innan oboykaoset. Lovade Frank att vi skulle köpa med en ny på affären efter träningen. :)
en bättre frukost Försöker äta hälsosamt på vardagarna och på helgen kan det bli lite mer det jag är sugen på, baguette med hushållsost, risgrynsgröt eller rostmackor. Balans
Efter träning så var man så värdig detta glaset! Bubbel och chill medan barnen vilade..
tacofredag är nice ☺️
På lördagen så städade jag ur vår klädkammare och sorterade om i trådkorgarna samt rensade bort några plagg som hängt kvar i ”kanske högen alldeles för länge” ska ge dom till grannkompisarna eller skänka.

Älsklingen åkte upp till gårdsbutiken för att köpa kött. Lyxig lördagsmiddag med ett glas rött till.
På kvällen så följde vi crossfit tävlingen från Miami på datorn.. Samtidigt som vi mumsade på detta!
Idag söndag så har vi lekt & haft dåligt med tålamod då Frank varit i riktig hemsk 3-års trots denna helg! Försökt göra det bästa av det ändå. Så vi bestämde oss för lite utomhusaktivitet idag..
SÅ vi tog oss iväg & grillade korv vid lekplatsen hos oss med farmor och kusinerna, jag fick samtidigt ett jobb gjort för Revolution Race. Det var ju riktigt vårväder idag! Underbart!
Nu kom farfar på eftermiddagen och vi alla möttes upp på vår närkrog här och käkade middag ihop. Mysigt! Nu är vi hemma och barnen är nattade. Ska njuta av lugnet på soffan! Ny vecka imorgon!

Gillar

Kommentarer

Nathalie
,
vart har ni köpt er soffa?
viktoriabergh
,
Hej! Ikea ☺️
Sara
,
Snygg du är! Ser fräsch och stark ut!
viktoriabergh
,
Men tack snälla!