En axel att gråta emot

Har haft en riktigt kämpig kväll.. de kom som en våg av känslor och jag kunde inte hålla tillbaka mina tårar tillslut. Känner mig så himla ledsen/deppig.. har varit extra känslig och sur & jag tror det är en blandning av allt som skapade denna tårfyllda kväll.

Älsklingen har jobbat över typ hela veckan och när vi väl setts på kvällarna osv så har vi små tjafsat och mun huggt på varandra. Inte ok! Jag har saknat honom väldigt mycket och då när man väl umgås inte får den där fina stunden ihop så tappar man ju allt ♡.

Sen har jag haft det kämpigt med träningen då jag känt mig lite små krasslig i början av veckan men inser nu att jag får till mina pass ändå! Jag har deppat lite för hur jag känt mig i kroppen.. svag och degig men mindre. Vill ha allt bara sådär och inser ju att allt inte kommer komma till mig på 2-3 veckor, detta är ju bara starten! Jag mår sjukt bra av träningen iaf, den ger mig bra endorfiner! Kosten har varit en kamp dock... så otroligt jobbigt med alla nya regler kring kosten som jag måste tänka på.. ingen ost, inga såser typ, inget smör att steka saker i, ingen kvarg, inga gratänger ingenting känns de som att jag får äta.. känns HEMSKT! När man bara vill tröstäta en godispåse.. eller gå ner och köpa en pizza men istället får man bita ihop och typ käka kyckling med ris. Yey.

Känner mig som en ko också.. så himla bunden vid amningen nu och det har blivit en påfrestning att vara den enda som kan trösta och lugna när han blivit otröstlig.. mitt bröst är hans napp och då ger jag ju honom bröstet så länge han är lugn men detta innebär ju också mycket amning.. amma amma amma, kommer inte vilja heltidsamma sen när denna mjölkproteins utredning är klar. Kommer som innan försöka kombinera med flaskan.. för jag behöver få vara mer än bara mamma . Jag måste få va flickvän och viktigast av allt, Viktoria (egen tid)

Sen vet jag inte om det kanske är den klassiska thejveckan snart och med de hormonerna + amningshormonerna gör ju inte saken lättare..

Älsklingen var så söt ikväll då han verkligen stöttat och tröstat mig (som alltid iofs) men nu när ja behöver de som bäst. Gick han och köpte sallad till oss.. ♡ sen fick jag gråta ut i hans knä.. min fina man. Vad skulle jag göra utan dig! Livet är kämpigt ibland men de blir så mycket enklare med familjens stöd ♡. Älskar er.. och ah, det är en ny dag imorrn! Hoppas de vänder. Kram

Gillar

Kommentarer

Sara Palm,
Jag känner precis som dig! Min lilla tjej är också allergisk mot mjölkprotein, förmodligen, och vägrar ta flaskan nu. Känner mig som en ko som inte får någon form av egen tid, knappt sömn, vilken leder till mycket munhugg med pappan. Vet inte hur jag ska få henne att ta flaskan igen. Pumpar som bara den men hon vägrar... tror dock att det kommer böi bättre snart. Dom säger att det vänder när man minst anar det. Testa att använda havremjölk till såser och mat, funkar faktiskt jätte bra och smakar gott. Finns även ett mjölkfritt smör från Carlshamn som är kanon att steka i och ha på mackan. Om jag tycker synd om mig själv syndar jag med delicatobollar 😉 Vill bara säga att det finns fler i din sits och det är jätte jobbigt men skickar en styrkekram så kommer det nog bli bättre snart!
Sara@nobishotel.com
viktoriabe
,
Tack ska kika på de! 😊 kram
viktoriabe
,
Tack! Får hoppas de är en fas 😊
viktoriabe
,
Nej håller med. Försöker se till att duscha blir egentid typ.. så det ser ut nu men ändå som du säger de är ju inte föreviga så 😊! Bara att hålla ut.. kram ♡
viktoriabe
,
Tack Ylva! Åt bea i helgen! 😉 kändes LYXIGT! man får hitta de där små sakerna som kan höja allting.. hih. Tack för tipsen! Kram
viktoriabe
,
Tack för att du delar med dig!! Ja vid 3mån brukar de gå över säger de flesta då denna matvägran osv kan va en fas.. vi håller tummarna! De kommer bli bättre. Har börjat med oatly till maten nu och de funkar faktiskt! 😊 håller med!
viktoriabe
,
Sådär önskar jag med! Men de går ju tyvärr inte.. men längr3 fram så kommer man kunna få mer hjälp då de blir mer "vanlig" mat till de små.. hih 😊 jag börjar komma in i den veganska världen mer men gillar dock inte många produkter.. blä
Sofia
,
Åh känner igen känslan så väl med amningen! Att vara den enda som kan trösta & man känner sig låst.. ❤️ Vår kille vägrade ju flaskan med så vi kunde inte delamma. Vilket jag dock inte ångrar i efterhand, saknar amningen lite nu faktiskt. Vi slutade när han var 7 månader, då vi skulle trappa ner lite och då tog han äntligen flaskan. Det blev dock ett väldigt snabbt avslut, han ville hellre ha flaskan då tillslut så då. Nu är han snart 10 månader. Han började sova hela nätter med när vi slutade amma. Så skönt.. och nu om det är faser mm kan sambon också ta nätter, vilket är så skönt ☺️ kämpa, hoppas det blir bättre snart för dig & att du får må bra snart Och glöm inte att du är mer än bara en mamma ❤️
viktoriabe
,
Åh det låter ju jättebra! Ja jag försöker njuta av amningen då jag tycker det är så mysigt! ❤ hih. Ja tiden går ju fort ändå!
viktoriabe
,
Tack söta!! Åh stort lycka till ♡♡