En annan betydelse

Här har vi en kille som verkligen gillade snön!! vi måste dock köpa nya vantar som är vattentäta för nu har han ju bara stickade tumvantar! Det klarar man sig ju inte långt på.. även underställ i ull ska köpas. Jag trodde faktiskt inte att vintern skulle komma i November redan, så har nog varit lite oförberedd!

Snön får ju en helt annan betydelse nu när man har barn.. samma gällande jul, födelsedagar osv! Allt blir så mycket roligare och jag vill ju göra allt för att Frank ska få fina minnen och traditioner ❤ jag blir alldeles varm inombords när jag tänker på att vi ska få skapa och visa honom världen. Vår älskade Frank. 

 Vi hittade en pulka idag iaf och han tyckte det var riktigt skoj :) så imorgon ska vi ut i snön på en riktig lekstund! Man vet aldrig vips säger det så är det bar asfalt igen och + grader. 

Gillar

Kommentarer

Hanna
,
Tyvärr blir det 6+redan på torsdag så man måste passa på imorgon o åka massa pulka o leka i snön. Det är så kul o se när dom får se o känna på snön första gången. Min dotter var lite skeptisk i början o undrade vad händer med snön när man har det i handenmin dotter är bara 5 dagar äldre än Frank. Hoppas ni får en jätte rolig dag i snön imorgon. Kram
Sandra
,
Härligt med snön! Jag har sett att Frank fick en docka av er som verkar vara popis hos honom. Vi tänkte köpa en till vår grabb och undrar vad den ni köpte heter? Och såklart om ni är nöjda?
viktoriabergh
,
Tack det måste varit något fel med min blogg för denna kommentaren kom nu! Vi hade en trevlig stund i snön idag iaf kram!
viktoriabergh
,
Han verkar tycka om den mycket och vill ge den mat oså, 😊 gud jag minns inte namnet. Tror jag lagt upp namnet i bloggen tidigare sök på docka