Egentid på semestern

Den här semestern har det varit riktigt svårt att få till någon sorts egentid.. jo nu senaste dagarna vid poolen när Frank somnat i vagnen men på kvällarna när han ska sova tex. Så vet vi inte hur det skulle gå om vi skulle försöka natta han och sen kunna va vakna bara vi, eller få till något sorts vuxenmys heller för den delen. Frank sover ju inte i någon spjälsäng och skulle vi natta han i en egen säng så hade jag eller Simon fått sitta själva på balkongen i minst 1h för det kan ta så lång tid att få han att somna!

Så jag undrar nu, hur gör ni andra föräldrar? Som har barn och varit på semester där man är begränsad till ett litet hotellrum? Det är så tråkigt att ta natten 20.00 och älsklingen blir alltid så trött när vi nattar tillsammans i sängen så att han somnar ju! Hahaha, här ligger man själv och önskar att han ville smyga upp med mig till balkongen för lite mys. Men nä, vi funkar inte lika alla ;)

Tips mottages om ni sitter på något bra! ♡♡

Gillar

Kommentarer

viktoriabergh
,
Vi har lyckats bättre med det nu faktiskt vi med! Bästa
viktoriabergh
,
Så bra ju!! Vagnen är viktig på semestern minsann tack för att du delar med dig
viktoriabergh
,
Hahahha ja nu har vi ju dock ingen spjälsäng här och han lyckas alltid vakna när man flyttar på han!! Typiskt men vagnen är nog bästa alternativet för oss. ♡♡
viktoriabergh
,
Ja som du säger, lite flexibilitet är nog bra för alla på semestern
viktoriabergh
,
Hahahha så härlig som delar med dig!! Wiho tack för det kram
Malin
,
Vi bor på Kata beyond resort, nästan längst bort på stranden, mot viken. Tror ni bor på andra delen av stranden (tänker på backen). Vi har testat en del restauranger nu och vi gillar en liten geniun bäst! Den är asbillig o supergod mat! 100 baht för en god drink dessutom. 150 för mat! Den ligger dock precis vid gatan med trafik men är aschill inredd med surfbrädor o grejer. Är med på trip advisors lista med https://www.tripadvisor.se/Restaurant_Review-g1210687-d9598247-Reviews-Kata_On_Fire_Bar_and_Grill-Kata_Beach_Karon_Phuket.html The Tavern, en engelsk kille som äger med jättwgod thailändsk mat. Finns oxkså på trip advisor Vi kanske ses på ”stan” då
viktoriabergh
,
Tack för tips!! Ja vi bor där ja.. hemska backen!! vi har vårt favoritställe precis innan backen. Bästa! Så gott där. Ja absolut!! Du får heja isåfall ❤ kram!!
viktoriabergh
,
Vill dit!!! Ska definitivt lägga det på minnet. Ja så skönt att de är lugnt!!! Så man ska ha de. Folktomt och lugnt, perfekt tack för bra tips!!
My
,
Vi brukar alltid ha spjälsängen på toaletten som brukar vara stora på hotell. Så kan vi stänga dörren till badrummet så han får sova i lugn och ro. Sen lyfter vi ut sängen innan vi går och lägger oss så vi kan gå på toaletten bara innan läggdags.
viktoriabergh
,
Hahaha smart!! Om nu Frank kunde somna i sojälsäng..