Egentid från min man

Wow vad trevligt det var igår! Var väl hemma kring midnatt och då var det skönt att krypa ner bredvid mina älsklingar. Det var dock mindre trevligt att vakna av barnskrik vid 5 på natten/morgonen, typ olagligt att behöva gå upp då!! Som att han känner av varje tillfälle när man är sliten och då ska det minsann upp och härjas i ottan! Hahah händer aldrig annars... Aja, jag överlevde som tur är med barn så försvinner bakfyllan ganska snabbt (drack inte många glas vin men man blir lättare bakis nu när man dricker mer sällan) 

Därför var det EXTRA härligt idag när jag fick mig en fantastisk överraskning från älsklingen! ❤️ 

Han hade bokat en fotmassage till mig på sparadiset vid Fridhemsplan kl 12. Så han skickade iväg mig på lite egentid och tillfälle att koppla av och ladda batterierna, jag har ju påpekat några gånger hur slut jag känner mig och att jag skulle behöva lite egentid och han hade verkligen lyssnat. Så himla fint av honom, jag har lovat mig själv nu att ta mer tid till bara mig. Om det så är en promenad för mig själv eller att få gå och handla ensam, läsa bok eller ta en längre dusch med inpackning så ska jag ge mig tid för detta! Det är ju ingen annan som kan hålla på att skapa egentiden till en, eller jo som idag då! Men i vardagen så måste man se till att den blir av på eget bevåg. :) 

Vill bara ge ett litet tack till min fantastiska kille som är duktig på att vara romantisk och uppmärksamma mig. älskar dig!! Tack! 

Gillar

Kommentarer

Emilia Olofsson,
är så beroende av din blogg, det är sjukt
Nouw.com/knasemilia
viktoriabergh
,
Jasså? hur kommer det sig då??
Jennipher
,
Det förtjänar du!! 😊
viktoriabergh
,
Tack snälla!! ❤️