Dunder förkyld

vi åkte så tidigt som 7 imorse för Frank gjorde morgon vid 6. Men jag vaknade upp super sjuk!!! Usch :(((

Hade 3 gråtskrik attacker i bilen på väg till Karlstad.. så jag fick göra 2 stopp. Även 2 st kaskadkräkningar lyckades han med efter massa gråt.. stackarn!

Hade som tur va tagit med de andra babyskyddet med. Så kunde sätta den fram vid migå vi har air bagen urkopplas där för då kunde han se mig iaf och kunde även försöka visa lite babblarna. Funkade bra. Fick köra försiktigt. Så fort han fick leka så var allt som bortglömt . Har myst hemma hos mamma hela dagen men jag har varit helt orkeslös :/

På promenaden så kände jag nästan för att flytta ut Frank ur vagnen och lägga mig där i själv. Jag var så jäkla trött.. så som tur var kunde mamma ta han sen efter lunchen så jag fick ta en alvedon ett glas vatten och sen gå och lägga mig en stund. Det behövdes för jag hade mer energi efter det.
Vi skulle ha ätit på restaurang ju, men ställde in för jag orkade verkligen inte, tror ingen misstyckte för de hakade på idéen om att köpa hämtmat och äta ute på balkongen. Perfekt!

På kvällen åkte vi hem till pappa och drack lite bubbel och åt jordgubbar. Det fick avsluta den här dagen. Hoppas på piggare imorgon. Då kommer tidningen hit för att intervjua mig med, spännande :)

Gillar

Kommentarer