Drömmer om barnrum

Vi har hunnit äta en ordentlig frukost här på morgonen med färska frallor, äkta äggröra gjort på grädde ;) samt bacon till. Mums! Efter detta så kände jag att det var dags för en rens i Franks kläder för att ge plats åt de nya! Man håller liksom fast i kläder som snart är magtröjor för att dom är så korta! Inte ok! Haha så nu rök många plagg.. skönt att ha ordning där i igen!

Längtar tills han får sitt egna rum då skulle han behöva något mer än denna lilla byrå endast.. jag menar pyjamaser, strumpor, vinterkläder, skor osv ska ju med få plats sen! Har liksom ståendes på lager sånt som inte går att använda nu. De behöver sin plats ;) ska bli så kul att få planera i barnrummet! ❤️

Älskar pom-poms i taket med belysning för att skapa den där mysfaktorn
sängar med en twist! Vi vill definitivt försöka bygga något mysigt till honom så att sängen blir en härlig plats, visst han är liten nu och kanske inte förstår sååå mycket men kommer nog bli uppskattat av oss alla.
Mysiga tält där man kan krypa in och ha lässtund. En plats för vila och mys
något sånt här sänghus med tyg och belysning är ju så fint! Kanske blir något liknande... sen gillar jag de grå och blå tonerna men kan absolut försöka få in mer färg i hans rum!
Vilken härlig byrå! Älskar stilen! Kanske ska måla om vår Ikea byrå och köpa nya beslag! Enkelt gjort ju :) sen är MATTOR viktigt.. så att det känns mysigt! ❤️

Gillar

Kommentarer

viktoriabergh
,
Nej han är inte snickare men händig ändå! Så det är tanken faktiskt