Dötid, underbart!

Jag har verkligen bara kunnat andas frisk luft, lyssna på tystnaden och inte gjort mycket alls.. förutom ett jobb hemma medan Frank var på förskolan. Alltså NÄR hände det senast?? Att man inte hade något att göra utan bara dötid? Ja för mig var det innan jag hade barn som detta skedde. Oplanerad tid alltså. Underbart! Nu har man liksom laddat dina batterier ganska bra:) så imorgon när han ska va på förskolan började jag tänka... "vad tusan gör jag imorgon då?" Haha ja ja, en promenad eller så kanske och bara slappa! Det är ju välbehövligt med lite vila ibland också har jag kört :)
hittade ett fantastiskt promenad spår i skogen vid oss, uppmärkt med en slinga på 7km men gick en bit in och sen vände jag! Hade inte så mycket tid på mig och dessutom valde jag dumt nog ankelhöga strumpor i höga boots.. så fick gå barfota i skorna halva biten! Sjukt oskönt .

Fick föresten uppdatering från förskolelärarna
Att han hade somnat och sov i sängen!! Wow vilka hjältar dom är! han sov i 1.5h! Så dagen har gått bra, får hoppas på samma visa imorgon.

Nu ska vi åka och köpa en till bilbarnstol och sen laga thaimat! Mmmmm♡

Gillar

Kommentarer

lotta
,
Den som sköter din blogg bör du kontakta. Sedan ett bra tag tillbaka kan jag enbart läsa din text. Jag surfar från Safari. Det är så tråkigt att bara läsa utan bilder 😊 Hoppas det går att lösa.
Emelie
,
Sa ju de. Världens bästa! ❤
viktoriabergh
,
Men så konstigt.. har tagit upp detta problemet nu och hoppas snabbt på feedback! tack för att du säger till! Så ska det ju inte vara!!