Det blev en bra dag

Det blev en fantastiskt bra dag idag, från små sura miner imorse med 2 nedstämda föräldrar som hade rastlöshet inom oss så tog jag mig i kragen och frågade om vi skulle ut på en joggingrunda tillsammans då? JA svarade min kära sambo och jag blev lika chockad som glad! Sååå skönt, en kort runda vid området omkring oss där vi sprang och tittade på husen.. samtidigt som Frank låg nöjd i vagnen :)

När vi kom hem så var vi nyladdade med energi så vi drog och handlade middagsmaten samt ingredienser till ett bak. Jag har gått ifrån sockerfritt och kör nu godisfritt med möjlighet till fika här och där. Eftersom jag vill leva hållbart så kände jag efter 3mån utan allt att jag nog ändå vill kunna ta en fika i livet.. när det känns bra. Så det är mitt nya liv angående sötsaker. Alltså inget GODIS! En fika för mig är mer något socialt.. så länge det inte blir fika flera gånger i veckan!! Jag brukar även tacka nej till bakelser osv om jag inte är sugen för nu är jag ju såpass långt gången i min kamp mot mitt sockerberoende att jag klarar av att säga nej och att jag dels blivit av med sockersuget! Så jag äter inte bara för att längre.. aja nog om det!

Jag och Frank bakade kladdkaka tillsammans iaf och vi har nu tagit en fika allihop! Nu ska vi bada skumbad och när Frank somnat sen så ska jag och mannen ha tacokväll !!! :) perfekt avslut på långhelgen.

Gillar

Kommentarer