Det är okej

Vill skriva av mig lite om att tappa bort sitt mål och sin struktur..

Jag la ju upp en kostplan och även träningsschema som jag verkligen trodde på! Jag kände att detta grejar jag!! Men mitt i allt det så tappade jag det, jag kände liksom hur allt gled ur fingrarna på mig, lusten.. motivationen.. och strukturen försvann helt.

Det värsta är när det blir såhär och jag innerst inne känner äsch spela roll! Jag behöver väl inte detta just nu då... Om man ändå tappar bort sig i sina mål och allt men känner att det egentligen inte är så viktigt så kanske man inte vill det så gärna? Jag känner ju inte mig misslyckad eller besviken. Bara lite lätt frustrerad att kroppen och hjärnan vill något annat än vad planen var.

Jag tänker att det får komma när humöret faller in ändå.

För annars är det ändå omöjligt att lyckas med sina mål!! Om man ändå inte vill på djupet så är det ju som sagt ingen idé. Inte just nu iaf! Får låta det komma när det kommer helt enkelt :)

Det kan vara största lärdomen till de som "Vill för mycket" och har mål på sig för andras skull och inte går på djupet i vad man själv vill och känner sig nöjd med. Det viktigaste är ju egentligen att man själv mår bra och hittar något som passar in i sitt liv. Jag gick nog ut lite för hårt med både träning och "strikt" kostschema.. Det är nog ändå inte jag, iaf inte just NU .Snart igen så får jag nog lite av peppen tillbaka men just nu så ska jag njuta av denna ostrukturerade vardag med njutning i vardagen..
jag menar jag mår ju ändå bra! Så man får inte vara för hård mot sig själv.

Hur tänker ni? Har ni känt som jag någon gång :)?

Gillar

Kommentarer