Desperat!

Ett sent inlägg men är tvungen att få skriva av mig..

Jag har under de senaste dagarna haft lite ångest över kvällarna/nätterna! Har haft så svårt för att slappna av och somna..


Simon somnar alltid först och så har det iofs alltid varit men eftersom jag inte har samma stress över att klockan är ställd tidigt så somnar jag numera mycket senare än vanligt.. jag funderar på om jag kan ha någon mild form av damp eller något?!

Inte bara för detta med sömnen nu senaste nätterna för när jag tänker efter så har det iofs alltid varit lite av ett bekymmer..jag skulle liksom kunna gå upp 5 på morgonen, slita gärnet på jobbet i 14h.. träna 2 pass och storstäda hela hemmet för att sen försöka slappna av på kvällen med en dusch, bok, korsord men ändå inte lyckas känna mig sådär trött!

Har även problem med kryp i benen.. som myror som kryper under huden i musklerna! Verkar börja från rumpan/höften området och stråla nedåt... kommer alltid när jag ska sova!
Det som hjälper är att gå upp och gå..

Även kissnödighet mitt i natten och hunger och huvudvärk har väckt mig på nätterna nu men det vet jag ju är graviditetsrelaterat.

Vill även poängtera att jag inte tar vilostunder mitt på dagen nu för då tror jag att det förstör att få en bra natts sömn. Men börjar känna mig desperat då jag liksom avskyr när kvällen kommer! Så snälla hjälp.

Har ni upplevt samma och vad ska man göra åt detta? Några tips eller knep?

Kram på er ♡
  • Postad i: vardag

Gillar

Kommentarer

Viktoria Bergh
,
Hej Johanna! Jag ber om ursäkt om du och andra tagit illa upp. Men när jag skulle sätta ett ord på mina känslor och upplevelser så googlade jag och fick en förklaring på vad damp betyder och det är ett ord som faktiskt används som förkortning av massa andra ord men även mildare än adhd.. så därav skrev jag damp men vet inte om det finns något annat ord som folk inte tar illa upp som kan ersätta just ordet damp i betydelse? Upplys mig gärna isåfall:) mvh
Tina
,
Jag lider oxå av Restless legs. Har en medicin som heter Madopark (recept) mot det. Dock så hjälper det ofta med två Alvedon. Testa det. Det är sjukt enerverande med RLL och helt omöjligt att kunna somna. Hoppas det hjälper