Den vackra sanningen


En sak jag vill lyfta fram här på bloggen är dessa förändringar som sker med kroppen nu när jag håller på att skapa vårt barn.

Jag har alltid haft synliga/ytliga blodkärl på sidan av låren vilket för mig är jobbigt för jag har funderat många gånger på om man kan bleka dom? När jag solar så försöker jag tom sola mer av sidorna på låren för att jag tror att om det blir lite mer bränna där så syns det inte lika tydligt..

Bröstvårtorna börjar bli mörkare vilket heller inte känns så vackert...

Jag har hitills (vecka 23) gått upp ca 5-6kg och jag tror att allt har lagt sig runt magen och rumpan.. känner mig fortfarande fin och så men det där extra som finns där på sidorna och väller över mer än vanligt stör mig.

Huden känns mer elastisk alltså mer celluliter tom på armarna när man ligger ner och armen kläms ihop..

Sen finns ju alla inre förändringar men det kan jag ta i ett annat inlägg..

Alla dessa brister som jag ser hos mig kanske känns som små bagateller och jag brottas med mina hjärnspöken av att bli BÄTTRE på att äta nyttigt, träna mer osv samtidigt som jag känner ähhh vadfan! Det hör till att kroppen samlar på sig och alla dessa förändringar kan man fokusera på efter bebis är född. Varför känna stressen nu när jag egentligen ska äta lite vad jag känner för, träna när jag känner för det och strunta i alla hjärnspöken.

Har åtminstone kommit fram till att jag ska bli bättre på att äta nyttigt, träna när jag har energin och inte känna stressen. Jag kommer stolt visa upp mina ytliga blodkärl på låren i sommar! Men kosten ändrar jag mest för att jag vet att jag kommer må bättre av det samt att vårt barn också mår bättre av en god kosthållning. ?

Vad ser ni för brister hos er själva och hur gör ni för att övervinna dom/göra något åt dom? För jag tycker att man faktiskt kan försöka förändra saker man är missnöjd med men ibland kanske man bara får tillåta sig själv att det går lika bra att inte göra något! Utan acceptera dom :)
  • Postad i: vardag

Gillar

Kommentarer

MammaO
,
Jag gick upp 23 kg under graviditeten och nu 3 mån efter gått ner 15 kg utan att gjort något speciellt! Tror dock de fastnat nu! Detta var min första graviditet och jag led inte av något illamående eller kräkningar utan åt allt jah ville och kände för? Tidigare har jag haft nån bristning på kärlekshandtagen som kom i tonåren men som inte stört mig senaste tiden då de bleknat så pass! Under graviditeten kom dock nya och under förlossningen fick jag några på magen! Avskyr dem men när jag ser vår guldklimp så känner jag bara att alla förändringar var värt det 1000ggr om ?❤️
Sofia
,
Hej 😊 Vill bara börja med att du är så himla vacker!!! Jag kännde mig också överveldigad av alla förändringar som både kropp och själ utsetts för under graviditeten! För mig var viktuppgången och celluliterna väldigt jobbig! även mina bröst har förändrats massor efter ammning. Min son är nu 8 månader och jag lovar det är värt att alla förändringar, det mesta går ju träna bort och det andra kommer du bära med stålthet! Att vara mamma är det största i livet! Önskar er all lycka!