Den här dagen glömmer vi.

namnam tycker vi om dagens måltid! Det var nog dagens höjdpunkt.. Frank var helt salig och åt upp allt! Så 10 poäng till mammas lax tydligen;)

Det är skalad färskpotatis med en mjölkfri hollandaise sås till. Samt kokt sparris och kokt lax med dillkrydda och lite citron olivolja på. Enkelt och så gott!

Efter detta så fortsatte gnäll dagen! Dessa jäkla tänder som spökar. Enda som har funkat bra med tröst är bärselen. Men knappt de hjälpte ikväll när vi skulle natta!

Men nu efter lång tid så sover han äntligen, stackars lillen ♡
jag har precis slagit mig ner i soffan med en liten liten skål naturgodis (vilket behövdes) och en cola zero. Kikar ut och njuter av att det faktiskt är dåligt väder på g. Så mysigt att få göra kvällen i soffan då när det är mörkt på himlen;)
Nya tag imorgon.!! Natti.

Gillar

Kommentarer

Mia,
Duktig du är som gör egen mat till Frank! Jag kör burkmat men tänker att snart ska jag minsann börja göra egen barnmat. Lite nyfiken bara.. på bilderna du postar är Franks mat alltid i "stora" bitar..är det så han äter nu, eller mosar du sedan. Dottern har ju t o m haft svårt med helt ris, och det är ju ändå jättesmå!
mariajo-977@hotmail.com
viktoriab
,
Tack! Jag mosar eller ger mindre bitar 😉!
Hedstromss,
Åh vad bra mat!! Ska ge lax till ville också! Får jag fråga om Hollandaise såsen ? Köpt eller hengjord? Min kille är också mp allergisk:(
Nouw.com/hedstromss
viktoriab
,
Köpt