Dela med er♡

Vi har bara legat och myst.. sovit lite och ätit middag men när jag måste ligga hemma en hel dag så kommer min dampiga sida fram.. och rastlösheten blir ett faktum. Så fick för mig att gå iväg och handla äpplen så jag kunde baka paj. Fick varva soffan med liggläge och fick även hjälp av Simon för att få ihop den där pajen.. dum som man är så tror man att man mår bra men nej usch det straffade sig snabbt att gå upp och röja. ?

Ni som är gravida eller har varit snälla dela med er av hur det var för er? Jag känner mig ganska ensam i detta just nu och vet knappt vilka symptom jag har. Mer än illamående, känslan av uppblåst, har även haft massa ont i magen idag och nu börjar nackvärk smyga sig på.. känns som att jag har feber också! Ja allt man kan ha.. förutom detta så har det varit väldigt aktivt i magen idag. Har känt sparkar från vår lille pojk nästan hela dagen.. min teori är att om han är mer aktiv så mår jag sämre, vad tror ni? DELA MED ER! ❤❤❤

Lägger upp receptet på pajen imorgon, den blev grym iaf ?

Gillar

Kommentarer

Sofie,
Jag har 6 barn. Antar det är sammandragningar du får drick mkt och vila kroppen det behöver du. Jag mådde illa typ hela graviditeterna åt salta kex åh drack mkt vatten. Feber kan d kanske kännas som när man blir för varm helt enkelt du har en underbar tid framför dig passa på att vila ?
sofieskaos.blogspot.com
Carro
,
Jag ör nu i vecka 17, jag mår illa på morgonen, har svullna ben, och får uppblåst mage efter matintag! Jag blir ofta snurrig på kvällen och måste ligga ner mycket! Jag kan inte stå länge för då svimmar jag och jag är fruktansvärt trött, haha! Annars är det toppen!
Therese
,
Är gravid i v.25. Väntar en pojke i början av oktober 😊 jag har mått mycket illa och haft mycket huvudvärk, nu har jag börjat fått väldigt svullna fötter... Annars mår jag toppen! 😊 lycka till när det är dags!
Sofie
,
Jag har precis gått in i v. 22, är första gången jag är gravid o väntar en liten flicka. I början av graviditeten var jag väldigt trött o somnade kl halv nio på kvällen o sov till halv nio, fanns inget stopp. Sen runt vecka 12-13 o framåt fick jag migränanfall ca en dag i veckan, sprängde så i huvudet att jag spydde. Annars har jag mått hur bra som helst, knappt något illamående. Nu i v 22 är jag riktigt pigg o humöret är på topp... Migränen har försvunnit. Har inte ens ont i ryggen eller humörsvängningar... Bara går runt o njuter.. Man vet ju inte hur länge det varar. Lider med er som mår dåligt 😟 😟 Kram!
Emma
,
Jag är beräknad till den 16 oktober så vi ligger ganska lika i veckor:) jag mår bra just nu men var sängliggande under vecka 8-15 på grund av illamående. Fick inte behålla något och spydde så fort jag reste mig. Jag började med lergigan och det hjälpte inte under de värsta veckorna men nu hjälper det bra! Kanske kan vara värt att testa om du inte redan har gjort det. Man blir ju galen av att vara så isolerad, hoppas att det vänder för dig!
Sofia Kumpula
,
Jag är i V.22 & jag har väl haft turen som inte vart illamående eller något sånt alls! Det enda jag känt av är mitt blodtryck, då jag ofta blir yr. Känner mig även orklös & de dagar då jag rör på mig mycket osv får jag ganska ont i magen också! Vissa säger att det kan vara stress och att jag behöver vila men har ingen aning heller! Min första graviditet också & har knappt någon att prata med om det så tycker det är jätte kul att läsa din blogg! ??
Ann-Louise,
Väntar oxå oktoberbäbis:) har lidit mest av mitt illamående men det är bättre nu o framförallt när jag inte jobbar för då spyr jag fortfarande! Förutom det så har jag ont i ryggen vissa dagar, någon slags halsbränna liknande på kvällen, åkte på urinvägsinfektion, små exem som kommer o försvinner.. Lite smått o gott!!
www.devote.se/annaagaton
Malin
,
Som många ovan skriver, det viktigaste man kan göra är att lyssna på kroppen! Det har jag aldrig gjort, vilket resulterade i utmattningsdepression och svåra smärtor i hela kroppen min andra graviditet för 1 år sedan. Trodde jag klarade vad som helst och jag har rätt hög smärtgräns och är van att leva med smärta men trodde aldrig det kunde komma till det att det skulle påverka mitt psyke. En graviditet är något stort och mäktigt! Att ta det lugnt och lyssna på kroppen ger dig mer tid att njuta av detta fantastiska än att det ska vara något plågsamt outhärdligt innan det är färdig:( all lycka till er med bebisen, ni har en fantastisk tid framför er ❤
Therese
,
Du är absolut inte ensam om att känna så.. Jag har en liten pojke på 4,5 mån nu. Men jag gick först med illamående de 3 första månaderna sen kom smärtan.. Från nacken ner i fötterna, de visade sig vara en låsning i mitt bäcken och höft! Den fick jag leva med resten av graviditet och den var ett helvete under förlossningen.. Men nu efter när jag kunnat smyga igång med träningen så blir de sakta bättre 😊 så mina tips är att lyssna på din kropp, ligg och vila de behöver du!! I början med bebis blir de inte mycket vila så din kropp behöver de nu mer än något annat. Har du valt att du ska amma så behöver kroppen all energi till de i början. Amningshjälpen på Facebook var min räddning! Gå till en kiropraktor och kolla ryggen om du inte vet med dig nå bra övningar eftersom du kan de där med att träna. Hoppas du blir bättre snart och får njuta lite! Att få bebis är verkligen underbart (efter ett tag;)
Elisabeth
,
Kämpa på Viktoria! Du är verkligen inte ensam. Jag är i v 28, 27+4. Hade det jättetufft första trimestern. Extrem huvudvärk vilket jag blev sjukskriven för. Låga järnvärden och spydde upp allt jag fick i mig. För mig hjälpte det att sova längre om dagarna. Iallafall med illamåendet. Efter några veckor gav det med sig. Ringer till barnmorskan titt som tätt tycker jag. Har problem med att jag får kramper i övre delen av ryggen - men bara på nätterna när jag sover. Dagen efter kan jag knappt stå upp för det gör så ont i ryggen och den är helt utmattad.. varit inne en vända på akuten med ambulans pga smärtorna. där kollade de mitt hjärta och efter proppar men de hittade inget.. nu känns det som sjukvården gett upp. Det är helt enkelt såhär det ska vara när jag är gravid verkar det som... har senaste veckan börjat få väldigt mycket sammandragningar och foglossningarna har blivit värre.. det är helt enkelt inte så enkelt att vara gravid. Plus att illamåendet har kommit tillbaka nu när jag närmar mig tredje trimestern. Hoppas du mår bättre snart. Det känns skönt att bara få skriva av sig ibland och få beklaga sig lite. Det är helt okej tycker jag! Kämpa på för prinsen i magen (jag har med en liten prins förresten!) Gör inte mer än vad som känns okej. Det är svårt dock. Ibland vet man inte förens efteråt vad som var okej och inte..