Dela med er♡

Vi har bara legat och myst.. sovit lite och ätit middag men när jag måste ligga hemma en hel dag så kommer min dampiga sida fram.. och rastlösheten blir ett faktum. Så fick för mig att gå iväg och handla äpplen så jag kunde baka paj. Fick varva soffan med liggläge och fick även hjälp av Simon för att få ihop den där pajen.. dum som man är så tror man att man mår bra men nej usch det straffade sig snabbt att gå upp och röja. ?

Ni som är gravida eller har varit snälla dela med er av hur det var för er? Jag känner mig ganska ensam i detta just nu och vet knappt vilka symptom jag har. Mer än illamående, känslan av uppblåst, har även haft massa ont i magen idag och nu börjar nackvärk smyga sig på.. känns som att jag har feber också! Ja allt man kan ha.. förutom detta så har det varit väldigt aktivt i magen idag. Har känt sparkar från vår lille pojk nästan hela dagen.. min teori är att om han är mer aktiv så mår jag sämre, vad tror ni? DELA MED ER! ❤❤❤

Lägger upp receptet på pajen imorgon, den blev grym iaf ?
  • Postad i: vardag

Gillar

Kommentarer

Therese
,
Du är absolut inte ensam om att känna så.. Jag har en liten pojke på 4,5 mån nu. Men jag gick först med illamående de 3 första månaderna sen kom smärtan.. Från nacken ner i fötterna, de visade sig vara en låsning i mitt bäcken och höft! Den fick jag leva med resten av graviditet och den var ett helvete under förlossningen.. Men nu efter när jag kunnat smyga igång med träningen så blir de sakta bättre 😊 så mina tips är att lyssna på din kropp, ligg och vila de behöver du!! I början med bebis blir de inte mycket vila så din kropp behöver de nu mer än något annat. Har du valt att du ska amma så behöver kroppen all energi till de i början. Amningshjälpen på Facebook var min räddning! Gå till en kiropraktor och kolla ryggen om du inte vet med dig nå bra övningar eftersom du kan de där med att träna. Hoppas du blir bättre snart och får njuta lite! Att få bebis är verkligen underbart (efter ett tag;)
Elisabeth
,
Kämpa på Viktoria! Du är verkligen inte ensam. Jag är i v 28, 27+4. Hade det jättetufft första trimestern. Extrem huvudvärk vilket jag blev sjukskriven för. Låga järnvärden och spydde upp allt jag fick i mig. För mig hjälpte det att sova längre om dagarna. Iallafall med illamåendet. Efter några veckor gav det med sig. Ringer till barnmorskan titt som tätt tycker jag. Har problem med att jag får kramper i övre delen av ryggen - men bara på nätterna när jag sover. Dagen efter kan jag knappt stå upp för det gör så ont i ryggen och den är helt utmattad.. varit inne en vända på akuten med ambulans pga smärtorna. där kollade de mitt hjärta och efter proppar men de hittade inget.. nu känns det som sjukvården gett upp. Det är helt enkelt såhär det ska vara när jag är gravid verkar det som... har senaste veckan börjat få väldigt mycket sammandragningar och foglossningarna har blivit värre.. det är helt enkelt inte så enkelt att vara gravid. Plus att illamåendet har kommit tillbaka nu när jag närmar mig tredje trimestern. Hoppas du mår bättre snart. Det känns skönt att bara få skriva av sig ibland och få beklaga sig lite. Det är helt okej tycker jag! Kämpa på för prinsen i magen (jag har med en liten prins förresten!) Gör inte mer än vad som känns okej. Det är svårt dock. Ibland vet man inte förens efteråt vad som var okej och inte..
Elisabeth
IP: 82.99.3.229