Del 2 frågestunden

Hej. Älskar din blogg. Och tycker att du och Simon är världens finaste par. Så stort grattis till er och till bebisen
har någon av er någon kontakt med någon i eotb idag? Niklas tex? Han och Simon fann väl verkligen varandra? Och har du några tips på hur man får ett förhållande att fungera? Kan du och Simon aldrig bråka eller bli irriterade på varandra? Jag och min kille bråkar ofta pga att vi har svårt att kommunicera. Och kan du känna dig nedstämd eller låg ibland? Och vad gör du då? Stor kram


Svar: Tack söta du!! Nej vi har ingen direkt kontakt med deltagarna från Eotb och det bara blev så naturligt.
Mitt tips är att aldrig ta varandra för givet, prata mycket med varandra om hur ni känner i olika situationer osv och försök att alltid ha kvar nyfikenheten till den andre. Vi kan absolut bråka men vi brukar oftast lösa våra "problem/oenigheter" innan det eskalerar till ett såkallat bråk. Det tog ett tag in i vårt förhållande innan vi kom fram till hur vi skulle lösa diskussioner och försöka komma överens. Vi har nog tränat mycket på att lyssna på den andre och försöka sätta oss in i dens situation. Man måste försöka vara objektiv i diskussioner. För att enklare förstå varandra! Men det krävs jobb!
Låg och nedstämd? Absolut! Nu under graviditeten.. jag gråter ut lite och tillåter mig att känna så. Sen gör jag något som jag vet får mig att må bra! Om det är en bra film, något gott att äta eller träna så brukar det då vända. Man får liksom hitta sin grej! Som peppar igång en. Lycka till med allt!♡

Hur reagerade släkt och vänner när ni berättade att du var gravid?

Svar: Mamma sa åhhh jag kände det på mig nästan! Och så blev hon rörd. glad och förväntansfull! Pappa blev lika glad han och sa att det känns så rätt, att jag hittat min rätta hälft och han längtar efter sitt andra barnbarn han med. Han och mamma gillar verkligen Simon! så det känner att det var rätt i tiden.. precis som vi och Simons föräldrar blev exakt lika glada! Älskar mina svärföräldrar då vi kommer bra överens och man kan nästan kalla dom extra föräldrar;).


Om du och Simon ska ha en dag för er själva, vad gör ni då? T.ex gör någon aktivitet eller bara en myskväll hemma


Svar: Vi är ju duktiga på att hitta på saker ihop och det brukar vara saker som restaurangbesök, shopping, kolla bilar, åka på utflykt, laga middag, gå på bio, mysa i soffan, teater. Ja vi gillar det mesta!


Vart har ni valt och föda? Och Hur känner ni in för förlossningen nu när det börjar närma sig? Lycka till:)


Svar: Vi har valt BB Stockholm, Danderyd. Kändes mer intimt eftersom det är en mindre mottagning på själva Danderyd. Så det blir nog bra. Tack!!

Har du fått några bristningar? Vart? Har du försökt undvikande något?

Svar: Nej jag har fått en pytteliten bristning precis vid naveln där piercingen satt. Men inget annat. När du skriver undvikt något syftar du på kosten? Isåfall har jag försökt följa 1177 och deras råd om allt!


Har du tänkt något hur du ”vill” att din ska förlossning ska vara? Alltså vilken ställning du vill föda i osv?
Kanske en för personlig fråga (svara om du vill), hur har ert samliv varit under graviditeten? Är själv gravid och när man inte mår bra så blir ju det lidande tyvärr, sen är det svårt när man har en stor mage ivägen :p


Svar: Jag har egentligen inte så mycket önskemål eller visualiseringar om förlossningen. Vet att det kommer gör ont och att det kommer vara värt det! Det är det enda jag har att utgå ifrån. Kommer nog vilja bli guidad rätt mycket och få tips om vad som kanske funkar bäst där och då gällande smärtlindring, positioner osv! Jag litar på barnmorskornas kunskap och följer gärna deras råd. Ja samlivet blir ju såklart annorlunda nu när man mått så dåligt och haft en ganska tuff graviditet. MEN vi pussas,kelar och kramas nog mer nu så närheten blir verkligen inte lidande. Jag tror att man i sitt förhållande kommer in i olika faser angående sexliv osv. Jag vet ju att detta inte är förevigt utan just en "fas". Vi kommer ha mycket tid framöver att kunna fortsätta utforska varandra och vuxen kela. Vilket känns fantastiskt. Det viktigaste är som sagt att man tillåter att det får vara så.Jag har en fråga angående ex on the beach, hur funkar hela programmet? Lixom anmälde niklas sig till programmet å du blev sen kontaktad av programmet om du ville komma in som hans ex eller beslöt du o niklas ilag att ni ska medverka? Var lagom underhållande att se hur ni alla låssades bli heilt överraskad när era ex kom in
tacksam för svar
hälsningar från Finland!


Svar: Alla utom ca 2 personer blev headhuntade till programet. Alltså utvalda.. så vi ansökte inte och själva programmet som vi skulle medverka i hette då: "Singel i paradiset" lyxig karibisk Ö, med sol bad, tävlingar, dejter osv! Det var det vi blev intalade och tackade ja till. Sen hade vissa listat ut vad det var för program utifrån produktionens intervjuer om tidigare ex, svartsjuka, folk man dejtat osv osv. Programmet ex on the beach dök upp på MTV och då visste jag att det var det programmet. Jag åkte ner för att få ha roligt med en betald lyxsemester så det fanns inget "vinna tillbaka exet" i mina tankar utan resan gjorde jag för min skull! :) men detta årets ex on the beach är ju "skådespelat" då vet ju medverkarna om att det är det programmet så dom spelar däremot förvånade.


Vad hände efter ex on the beach med dig och Simon hade ni kontakt direkt eller väntade ni?


Svar: Jag frågade vår deltagaransvarige när deras flygbiljetter var bokade hem till Sverige och jag fick Simons telefonnummer av henne också. Så första natten utanför huset utan honom så skickade jag ett sms om att det var tomt utan honom och att jag saknade han. Visste ju att han inte kunde läsa det förens de skulle åka hem (5 dagar senare)
När han väl fick sin telefon innan flyget hem så skrev han till mig att han saknade mig och undrade om jag mådde bra oså! Han hade tydligen inte fått mitt sms visade det sig senare så han trodde att jag hade dissat honom! Men jag planerade ju att åka och överraska honom vid Arlanda när de landade. Så det slutade med att jag åkte dit med hans bror för att välkomna han hem. Den helgen visste jag att det skulle bli vi. Jag stannade till söndagen och tog bilen hem. Efter det så åkte vi till varandra varje helg i ca 2 månader innan vi bestämde att jag skulle flytta in hos han. Mitt livs bästa beslut! ♡ min kärlek har bara växt och växt sen dess!

Gillar

Kommentarer