Dejtboxen

(I samarbete med Dejtboxen)
Vi har fått testa på Dejtboxen vilket är ett så JÄKLA bra koncept! Det är precis vad det låter som, en dejt i en box som kommer hem till dig!

Superfin box med ett värdefullt innehåll! Denna gången var det tema care and caress med avkopplande saker som ska göras ihop samt några utmaningar mot varandra.. jag vill inte avslöja för mycket då det verkligen är något som ska provas själv tillsammans med sin partner!! Det bästa är att man kan bestämma att ikväll tar vi en dejt och så öppnar man boxen utan en aning om vad som väntar er! ♡♡

Sakerna som medföljer är grymma och funkar ju att använda efter dejten med! :) så perfekt för oss nyblivna föräldrar nu när en dejt inte sker allt för ofta så "fixas" dejten åt oss!

Det är tydliga instruktioner i lådan om vad som ska göras och man får alla hjälpmedel som finns för att dejten ska bli så perfekt som möjligt! Det brukar även följa med något bra erbjudande med rabatter osv i boxen.
Man kan även vara med i deras tävlingar på Instagram där man följer tävlingsinstruktionerna och har chans att vinna priser!.

Perfekt att ge bort boxen som en gåva till kanske blivande bröllopspar eller någon vän med respektive. Alternativt till sig själv som en prenumeration. Den boxen som man beställer nu är JUBILEUMSBOXEN för att dejtboxen firar 1år så då får ni en box utöver det vanliga!! Celebration sensations heter den ;)

Ingen bindningstid och boxen skickas ut 1 gång i månaden för 199:- + frakt :). Med min kod 5BERGH så får ni 50:- rabatt på boxen. Happy dejting!! ♡♡ ni hittar Dejtboxen HÄR

Gillar

Kommentarer