Datenight

Vi fick dessutom en datenight igår jag och Simon. Så vi hade bokat en bio på Mall of Scandinavia. Vi åkte tillbaka in mot stan vid 17.00 för att kolla i butiker och käka middag tillsammans innan filmen.. vi åt på restaurangen som ligger inne i filmstaden. Drama tror jag att den heter, väldigt god mat faktiskt och mysig stämning. Perfekt!
Jag beställde även en ny telefon då jag betalat klart på min samsung nu och eftersöker en bättre mobilkamera. Jag testade iphone X så får vi se hur den är! Har varit jättenöjd med Samsung men kul med förändring :) den ska komma på posten i veckan.

Filmen vi skulle se hette black widows. (Får se filmen a star is born med en tjejkompis istället)

Vi hann se reklamen i filmen och 20minuter till innan båda började gäspa och skruva på sig, jag ville bara hem och lägga mig i sängen och föreslog att vi skulle strunta i filmen och åka hem? JA tack för att du fråga! Älsklingen kände exakt likadant, så typiskt oss. Hahahha man älskar ju de situationerna när man är bill & bull i sättet. ♡
Idag har det istället varit hemmadag med pyjamas hela dagen, simon åkte tur och retur till GBG för att köpa vinterdäck. Superbra! Så idag har jag och Frank myst hela dagen ♡ ikväll kom svärmor så jag gjorde middagen till oss så vi kunde ha lite kvalitétstid ihop.

Gillar

Kommentarer

Lovisa
,
Jag vill se a star is born med dig
viktoriabergh
,
Det löser vi!!! Kul