Dan före dan före dopparedan

Här har det varit sjukstuga hela dagen.. Frank har hostat så han spytt.. jag har legat på knäna i köket och torkat spyor... fy fan. Så jäkla trist!
Jag har dessutom varit själv med barnen här hemma idag då älsklingen jobbat.. men det är extremt tufft att ta hand om sjuka barn ensam. Jag bakade en blåbärspaj som lite tröst.. men inte ens den fick mig på bättre humör.
Känner mig låg, för att vi denna jul knappt får spendera tid tillsammans (då sambon jobbar) jag kommer få ta barnen själv väldigt mycket och är redan väldigt sliten som människa för tillfället! För att vi börjar bli sjuka inför julen! Känns mindre kul för när jag inte är helt frisk så blir min allergi värre och vi ska hem till Simons föräldrar som har djur.. får se hur detta slutar! Ser iaf fram emot att få spendera mycket tid med våra familjer. Även om inte vi som egen familj får det. ❤️

Vet att det finns familjer som kämpar och har det väldigt mycket värre, så att mina problem och känslor egentligen är en fis i rymden. Men kan inte rå för att jag känner mig nedstämd och besviken nu. Ska dessutom försöka stänga ner sociala medier då ALLA andra verkar ha det så himla juligt och mysigt! Det skapar en stress och hjälper till i den här känslan jag har, så nej tack och hejdå instagram för den största delen!

Gillar

Kommentarer

Sandra
,
Usch för julstress och sjukdom. Hoppas att ni fick en fin jul ändå tillslut Jag vet att ni köpte en ny stol till Frank som ni har vid matbordet, men kan inte hitta den någonstans på bloggen. Vad är det för stol och vart fick ni tag på den? Vi behöver en med sitsen lite högre upp men som ändå ser ut som en ”vanlig” stol då han numera vägrar sin Tripptrapp
viktoriabergh
,
Hej! Tack vi fick en fin julledighet! Ja den är från Ikea! En svart liten men hög ☺️ perfekt
RichardPOPLE
,
Hello, please contact me. Thanks #viktoriabergh.se# or www.ask.me