Dagens pass

Eftersom det var tomt på minisats och Frank sov i vagnen så kunde jag gladeligen gå in och träna en snabbis medan han låg kvar i vagnen med passning från minisats. Så skönt! Då jag vill få tillbaka min rumpa igen som jag känner igen den så är nu mitt fokus på rumpabygge delux!

Idag körde jag:

4×8 benböj smithen

3×12 raka marklyft med hantlar 24kg totalt

Raka kickbacks stående på Allan fyra 3×10/sida

Dropset i "gynstolen"

+ 2 övningar för bål.

Höll i en tung kettlebel med ena handen och räknade till 10 då jag skulle stå rakt och stabilt. Detta gjorde jag 3gng på varje sida.

Sen körde jag den såkallade båten fast med fötterna i marken bbalanserandes på en bosuboll jag lyfte foten och drog knät mot magen och varvade ben. Som en situps i översta läget fast lyfta ett ben i taget. Försöka hitta kontakten med bålen :)

Gillar

Kommentarer

Kia
,
Vad är "gynstolen" för något?
Viktoria,
Men vad härligt Man får så mycket motivation och energi när man läser din blogg Kram
Vickis_larsson@hotmail.com
viktoriab
,
åh vad kul att höra! tack 😃<3
viktoriab
,
hahah man sitter mi en stol och pressar benen utåt och håller emot på tillbaka vägen ofta går det att ändra denna även så att pressen börjar utifrån och in (som att klämma en vattenmelon mellan knäna) haha 😃 abductor/adductor heter maskinen oftast..
Nathalie
,
Hej ! Kan inte du lägga upp en video eller nått på bra övningar hemma efter en förlossning? Jag skulle vilja börja hemma och träna lite. Mvh Nathalie
viktoriab
,
Hej jag har lagt upp videos:) kolla på min youtube kanal eller sök på träning här i bloggen 😉 kram
Nathalie
,
Gulligt att du svara Ska kika ! Kram