Dagens bebis:)

hann bara klä på honom kläderna innan han letade efter bröstet så nu har vi legat i soffan i över 1h och han har smuttat bröst.. alltså det är de mysigaste som finns! Att få ha han nära, känna när han andas mot mig, att jag ger han mat och att vi 2 liksom sitter ihop sådär i över 1h nöjda båda två :) en lugn och rofylld stund på dagen tycker jag när jag kan liggamma. Ångrar inte en sekund att jag höll ut med smärtan och fick till det då jag verkligen tycker att det är supee mysigt!
nu sover han och jag kröp upp för att göra frukost. Tänkte gå ut och gå med vagnen imorse med men efter att ha kollat temperaturen ute så ångrade jag mig snabbt. -18! Nej fytusan.. får vänta tills de sjunker till kanske -10 iaf :) behagligare då både för mig och honom.

Har ätit en tallrik med gröt nu och druckit blåbärssoppa så får vi se vad denna dag har att bjuda på:)

Gillar

Kommentarer

Caroline
,
Hur tänker du angående rs virus å så nu när dom gått ut med att det är en väldigt intensiv rs säsong i år?! Typ att man ska undvika folkmassor fram till slutet av mars..
Hedstromss,
Så mysigt med amning bara det funkar:) min lilla bråkar ibland och slår på mig så jag blir ofta ledsen vid amningen:( men oftast funkar det bra som tur är! Hur går det för dig att undvika mjölkprotein? 😊 du måste prova "Oatly På Mackan", det är en slags färskost som du sedan kan strö lite vitlökspeppar på så får du vitlöks-creme'cheese typ 😃 asgott!
www.nouw.com/hedstromss
Viktoria Bergh
,
Får jag lyfta din fråga i ett inlägg? 😊
Caroline
,
Absolut!