Dagens

Den här dagen har gått i ett.. först gymmet, sen hade jag wtt lunchmöte i solna centrum och direkt efter det gick jag och handlade sen till bvc för 5mån vaccinationssprutan som gick bra, massa tårar men efter lite amning så var han att en sådan nöjd bebis igen. Sen slängde jag in en maskin tvätt och Frank fick äta lite gröt och sen bada medan jag tog en dusch brevid :) så smidigt att göra det tillsammans då kan jag busa med honom och ge han leksaker mellan intvålningarna. Så skönt när man hinner med så mycket :)! Nu har vi precis ätit tacos och har lite onsdag mys (lillördagsfeeling) ett glas rött och 2 rutor mörk mjölkfri choklad till de!

Fick dessutom ett ganska härligt skattebesked! Så glad att jag ringde min arbetsgivare och bad dom höja 2%. Så jag får faktiskt ut över 26 000kr! Wiho det kommer läggas på inredning till huset vid inflyttning. Så välbehövligt nu när man lever på mammapeng ;)

Sen har jag ju nu Marbella att se fram emot om några dagar! Måndag flyger vi, och jag har börjat utrusta Frank inför värmen! kolla bara in denna turisten.. haha

Gillar

Kommentarer

viktoriab
,
Åh ingen aning Solna har ju lägsta skattetabell, bad dom höja 2% på de bara 😊
Ellinor,
Hej! Vad är det för strl på tröjan? Köpte samma idag i strl 74 för jag hittar inte mindre någonstans. Mille har strl 62 och ibland 68, så tänkte att han säkert kommer drunkna i 74 men den ser ju ändå inte sååå stor ut på Frank. Hur lång är han nu och vad väger han?
@ellillen
hedda söderberg
,
vilken sötnos!! Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😃 <3 http://nouw.com/heddasöderberg
viktoriab
,
Köpte också 74 eftersom vi tänkt använda den i maj först egentligen men nu åker jag ju till Marbella så den kommer nog till användning där. Lite lång men funkar ju 😊!