Dagarna flyger förbi

Hej på er!

Jag ser att det var senast i torsdag jag var inne här, på min födelsedag! Sååå sjukt.. trodde att jag bloggade iförrgår men tydligen har hela helgen passerat och ny vecka startat nu utan att jag hunnit med!

Tiden bara flyger.. idag blir Ralf redan 2veckor gammal!

Jag försöker njuta varje sekund av lilla bebisen med snusning i nacken, pussar överallt och närheten! Inte tala om amningen som har gått så bra och det för mig är en mysstund! :)

Jag kommer på mig själv ibland att jag lägger mer närhet och pussar på lilla Ralf nu än Frank och tänker då att han kanske blir ledsen och känner sig utanför, så försöker mysa så mycket jag kan med min stora kille också! Men på något sätt så känner jag att den här tiden när Ralf är sååå liten kommer liksom aldrig tillbaka och går ju såå snabbt! Så det kanske är okej att man gosar lite extra med lilla bebisen innan han helt plötsligt är 3mån och nyfödd tiden är förbi...

Vi har tagit små promenader till macken för lite glass & lekparken osv denna veckan, men inga längre sträckor! Har fortfarande foglossning så tar det lite försiktigt :)

sen i lördags så var barnen med och bakade kladdkaka :) vi skulle få besök av min pappa & fru.
Vi kollade på älsklingens endurotävling på förmiddagen sen kom solen så då kunde vi duka upp lite tapas och ta ett glas i solen på vår framsida! Så mysigt :)
till middag grillade vi entrecote från bondgården här vid oss, var nog det godaste kött jag ätit!!! Mums :) en mysdag med avslut i soffan med godis och film.
Tack för mysig helg! Nu kickar vi igång veckan:)

Gillar

Kommentarer

Sara
,
Vad mysigt ni verkar ha det, och vad gullig lillen är!
Ebba
,
Mysigt! Kommer du med någon förlossningsberättelse?
viktoriabergh
,
Ja nu ligger den uppe
viktoriabergh
,
Tack snälla! ❤️❤️❤️