Cypern

Hit ska vi! Igår ringde mamma och sa att hon hade bokat en resa för oss alla! Mamma fyller 50 i år och ville så gärna ha med oss alla på en resa, så i Maj åker vi till Cypern!! ♡♡ älskar Cypern då jag varit där 2 gånger tidigare, klimatet är så bra och vattnet är kristallklart! Maten är grym också!

Som det ser ut nu så ska vi bo på blue star Althea Beach hotell i Fig tree bay. resan är preliminärt bokad då vi behöver kolla upp lite datum osv först men om allt går som det ska så hamnar vi alltså här.

Ni som varit i Cypern! Har ni några tips eller kanske något hotell som ni vill hylla? Jag och min tjejkompis Lina bodde i Ayia Napa för några år sedan och vi upptäckte varenda känd strand som fanns där så just Ayia Napa har jag sett.. därför ska det bli kul att få upptäcka en annan del av Cypern. Men kom gärna med era bästa tips!

Längtar ihjäl!!!!

Gillar

Kommentarer

viktoriab
,
Vad härligt att höra! Det kanske går att åka taxi dit och bestämma tid för upphämtning 😊 bra tips! Ska kollas upp
viktoriab
,
Tack vad skönt att höra! perfekt!
viktoriab
,
Den ska vi definitivt spana in! och vad häftigt med statyer, kanske kan snorkla då 😊
Hanna
,
Kan verkligen rekommendera VRISSAKI beach hotel! Superbra!
Camilla
,
Cypern, mitt andra hem! Ett måste är Konnos Bay, ta taxi & bestäm en tid då han hämtar upp er igen! Ta med hela familjen, Love It! Litet mysigt "café" där Ni kan köpa lättare fika/toast etc. Kökar alltid frulle där, perfekt start!
Angelica
,
http://www.tui.se/resa/cypern/fig-tree-bay/tui-family-life-nausicaa-beach/bilder-film/pc-000058139/#sommar-17 Riktigt fint hotell nära till allt varit där två gånger. Väldigt barnvänlig strand bra pool väldigt städat och fint område både på hotell och runt om vi har åkt med stort sälskap med många barn i olika åldrar. åker jag till Cypern igen så blir det detta hotel speciellt nu när jag själv blivit mamma., då vill man ha säkra kort för att få en bra upplevelse
viktoriab
,
Perfekt de ska vi!!
viktoriab
,
Åh svin fint! Men dock 5tusen kronor dyrare tyvärr 😟 men ja fint!!
Therese
,
Åh där har jag varit!! Helt jävla underbart är det
Maja
,
Konnos Bay! Ligger bara 5-10 min taxi/buss från Fig tree bay. Jag har jobbat på strandbaren - helt fantastiskt 😊