Chipsmorgon

Godmorgon! Vilken trevlig kväll vi fick här hemma igår med grannarna på besök. Vi bjöd över dom tillslut.. lite enklare när Frank kan somna i sitt rum då också! Annars kan vi ju ha babymonitorn igång och bara traska hit på under 1min om han skulle vakna.. om man vill göra så fördel med nära till grannarna.

Vi bjöd på lite tapas som plock och sen lagade vi tacos tillsammans.. Alla älskar tacos! ;) barnen lekte så bra tillsammans, kul att se att även fast de är i olika åldrar så kan dom verkligen leka bra ihop. :) så vi hade barnvakt hela kvällen kan man säga! Perfekt ;)
här startade vi dagen tidigt.. innan 07 :) men det är skönt! Då får vi en lång söndag tillsammans, jag har planerat en snabbvisit till Västerås! Ikea (igen) jag vet... Hahaha men hittade detta brickbordet som ska stå i gästrummet som sängbord
bra pris dessutom! 149:- sen ska jag in på gina tricot en snabbis för att spana in en tröja där som jag bara MÅSTE ha. 2 fina profiler på Instagram har köpt den och verkligen bärt upp den bra så nu vill jag också ha! Blev inspirerad :) visar sen ♡
men först lite chips efter frukosten.. Ja vad ska man säga, inte är man en perfekt förälder! Haha men Frank gillar chips och han hinner aldrig kvällsmysa eftersom han sover så tidigt så vi kör lite morgonmys istället, vad gör lite chips till frukost på helgen ibland .

Gillar

Kommentarer

lotta
,
Underbart hur du bjuder på allting och inget putsad polerad ytan utan bara precis som det är. Så uppskattat!!! 😊
viktoriabergh
,
Självklart!!! tack!! ♡