Carpe Diem beds

8veckor har vi väntat!! Äntligen är den här, vår ljuva Carpe Diem säng!!! <3<3<3

Igårkväll skruvade vi ner vår gamla säng som kommer ställas in i ett förvaringsförråd så länge i väntan på inflytt till huset (December). Då den sängen kommer passa perfekt till gästrummet, eftersom det är en 160 säng med sängram med stora lådor i så blir det bra att nyttja utrymmet där till extra täcken, påslakan, gästhanddukar och annat dylikt! Vi hoppas ju på mycket besök när vi väl flyttat då vi har vänner som kanske får åka en bit för att besöka oss.

Ganska skönt att veta att man kan bjuda hem gäster och att de slipper övernatta i en trång 90 eller 120 säng. Jag menar jag och älsklingen har ju ändå lyckats sova väldigt bra i den sängen med utrymme över.. men när Frank började stöka runt så behövde vi uppdatera oss, perfekt tills dess att han lärde sig sova i egen säng :D HAHAH. Det innebär ju ÄNNU mer plats åt oss när vi nu äntligen har sängen för oss själva igen.

Vi valde modellen Kornö (dels för prislappen) men även för att den var så jäkla skön! Vi valde den mörkare färgen för att det skulle göra sig bra till både mörk och ljus inredning beroende på vad vi väljer för stil i nya sovrummet sen, sa säljaren. Vi köpte till de fina mässingbenen dock inte Carpe diems egna då de kostade typ 800:- paret, dessa låg på ca 400:-. Vi specialbeställde även de mässingfärgade plåtbrickorna som ska sitta på sängen för de var endast silver som "ingick". Tror detta kommer bli grymt!! Ska bara vänta tills älsklingen kommer hem och kan sätta ihop den! OM inte jag lyckas själv då med en bebis krypandes här omkring... ;)

Kommer garanterat sova som en ängel inatt.

Gillar

Kommentarer