Canada goose

ÄLSKAR min nya vinterjacka! Eftersom jag har tänkt vara ute mycket denna vinter på promenader osv så ville jag investera i en ny ordentlig vinterjacka. Jag lägger sällan mycket pengar på att köpa märkes kläder och dylikt! Så denna hittade jag faktiskt på blocket för 3000:- för mig känns den som ny! Så värt att kolla andrahands marknaden istället.

Har varit iväg på en lunch med höggravida Luiza och sen skulle jag på återträff hos barnmorskan som jag bokade in mig hos själv pga magsmärtorna.. hon klippte bort överflödig tråd från stygnen alltså inte själva stygnen utan de som stack ut.. och det hade inte läkt helt. Hon sa att jag kunde räkna med 3veckor till innan det börjar kännas läkt. Ganska hörligt när man låg där i gynstolen bresandes och vaggar vagnen med Frank i samtidigt... snacka om multitasking mom! Haha
Så mycket man grejar och faktiskt löser! Jag har bajsat och ammat samtidigt, haft honom sittandes i babysittern medan jag duschat sprungit fram och tillbaka och petat in nappen medan jag sminkat mig

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Nej FY! Vad jag önskar att folk kunde sluta köpa dessa jackor. Se bortom fåfänga, och sluta blunda för det plågeri som ligger bakom. Likadana jackor finns med fuskpäls för en struntsumma av vad den där skiten kostar. Så kan man hålla sig varm utan att bidra till en så förjävlig industri.
Viktoria Bergh
,
För mig handlade inte detta köp om fåfänga utan det handlade om att jag ville köpa mig en ordentlig jacka med hög kvalité som jag kan ha i några säsonger.. samt slippa frysa. Denna jacka håller värmen bättre än de flesta jackor samt kan finnas hos mig i flera vintrar.. då slipper jag konsumera mera och köpa nytt varje år där jag inte vet vart plaggen kom er ifrån. Kanske är något litet barn i Kina som fått skapa den jackan för 499:- istället. Vi är alla olika och har olika åsikter. Jag är dock inte så påläst om denna bransch och är kanske lite därför jag gör vissa val. Hade jag mer information så hade jag kanske tagit andra beslut.
Josefine
,
Uppenbarligen bryr du dig mer om pengar som du kan "spara" än att bry dig om djurens liv. Skamligt och fruktansvärt. Det är absolut ingen nyhet om pälsindustrin så jag tror nog du hört det både en och två gånger. Fyfan
Melissa
,
Åh investerade också i en canada goose förra vintern o nu när bebis är här så är den perfekt när man går långa vagn promenader! Håller verkligen värmen o ja så är dom snygga! O det är ju super bra att köpa på blocket. Då bidrar du inte på samma sätt som att köpa en ny från butik!
linnea hedstromss,
Men vad folk kastar skit... lyssna inte. Alla gör egna val:) superfint med jackan iallafall:-)
www.nouw.com/hedstromss
Viktoria Bergh
,
Ja människor är som dom är, det är bara att inse de..
Viktoria Bergh
,
Ja perfekt!
Elin
,
Jag skulle aldrig köpa en sådan jacka, då jag vet allt som händer bakom tillverkningen. Men jag måste säga att du gav ett ärligt och klokt svar! Sen är det ett plus med att du inte köpte den direkt från affär 😊 Tycker det är lite irriterande att folk skall vara så "elaka" i sina kommentarer. Man behöver inte hoppa på någon med elaka kommentarer. Vissa kanske inte är upplysta om det, och då behöver man inte hoppa på så (menat till Malin och andra påhoppare). Stor kram till dig Viktoria!