Byta jobb?

Nu har jag pratat med chefen på jobbet och att jag tyvärr inte kommer komma tillbaka till SATS Sportpalatset. Detta för att det skulle ta mig ca 2h att komma till jobbet! Det funkar liksom inte..  då kommer ju alternativen upp, ska jag söka mig till ett annat sats i närområdet? Tex bålsta eller Sundbyberg? (Tåg går dit på 30min) .. eller ska jag byta gymkedja till Actic som finns i Enköping och Västerås? 

Ska jag sluta som personlig tränare och gå vidare med någonting annat? Ja det är lite det jag känner, att jag nog är klar som pt. Jag har gjort den resan nu och nått mina mål inom pt. Visst man kan utveckla sin kunskap osv men jag har inte något driv kvar där. Får prestationsångest när jag tänker på att återgå, det innebär en penga stress med enbart provisionsbaserad lön och även svårt att få till jobb på dagtid som pt det går men det är riktigt svårt! De flesta vill ju träna innan jobbet eller efter jobbet. Jag kunde jobba dagtid på sportpalatset vid Fridhemsplan men det är ju sååå många som jobbar på kontor osv runtomkring och de blir alltså fler som kan flexa för att träna samt fler medlemmar på gymmet så att man kan tacka nej till klienter som har andra tidsramar än en själv. 

Jag har sökt en del jobb både i Enköping, Västerås, Uppsala och Järfälla. Det är där någonstans jag helst vill jobba för att ha tillräckligt nära hem om man skulle behöva hämta på förskolan osv. 

Igår fick jag samtal från ett jobb jag sökt. Jag fick förfrågan om jag ville komma på en intervju så kul! Får hålla tummarna för att det går bra!!! Inte bestämt dag ännu men i veckan som kommer sa  vi. Så nu är jag glad :) 

Gillar

Kommentarer

Mimmi
,
Hej Viktoria! Kom och jobba hos oss på SATS i Bålsta. Vi behöver en ny PT och det är ett superhärligt och mysigt center! Jag bor i Västerås, men jobbar måndagkvällar i receptionen just för att jag trivs så bra. Kram! /Mimmi
viktoriabergh
,
Hej tack snälla för att du bjuder in mig dit dock vet jag inte om jag ska fortsätta som pt. Får känna efter