Bystroom skötväska Elin!

Minns ni att jag eftersökte en skötväska som skulle ha många fack, rymma massor, ha dragkedja så att den kan stängas igen samt kunna användas som en "vanlig" väska också?

Denna har allt som jag eftersökte!:D inte nog med att faktiskt Simon kan ha den utan att se "tjejig" ut! Den är gjord för att passa både mamman och pappan men när skötväskan inte längre behövs så kommer jag använda den till vardagen såklart! ? väskan heter Elin.

Man får även med ett skötkit: necessär, flaskhållare samt skötunderlägg dock så vill jag ha skötunderlägget lite mer vadderat så därför har jag köpt till ett annat som dock tar lite mer plats så det som ingick funkar ju bra till vissa sammanhang när man kanske har mycket att packa med. :) axelremmen passar på alla vagnar dessutom.

Det kommer komma upp en tävling imorgon på instagram/här där ni har chansen att få välja valfri väska från Bystroom.se så även ni som inte har barn eller är i behov av en skötväska kanske vill ha en väska ändå med tanke på att den funkar lika bra som en vanlig väska!
In och kolla vad ni kan tänkas vinna så lägger jag upp tävlingsreglerna imorgon ? www.bystroom.se
(I samarbete med bystroom)

Gillar

Kommentarer

Anna
,
Hej! Jag kollar på samma skötväska som du har köpt, men jag tänkte fråga passar den på alla barnvagnar eller måste man köpa barnvagskrokar? Mvh/ Anna
Viktoria Bergh
,
Hej! Ja du måste köpa krokar! Men annars passar den ju på alla barnvagnar 😊
IP: 82.99.3.229