Bystroom skötväska Elin!

Minns ni att jag eftersökte en skötväska som skulle ha många fack, rymma massor, ha dragkedja så att den kan stängas igen samt kunna användas som en "vanlig" väska också?

Denna har allt som jag eftersökte!:D inte nog med att faktiskt Simon kan ha den utan att se "tjejig" ut! Den är gjord för att passa både mamman och pappan men när skötväskan inte längre behövs så kommer jag använda den till vardagen såklart! ? väskan heter Elin.

Man får även med ett skötkit: necessär, flaskhållare samt skötunderlägg dock så vill jag ha skötunderlägget lite mer vadderat så därför har jag köpt till ett annat som dock tar lite mer plats så det som ingick funkar ju bra till vissa sammanhang när man kanske har mycket att packa med. :) axelremmen passar på alla vagnar dessutom.

Det kommer komma upp en tävling imorgon på instagram/här där ni har chansen att få välja valfri väska från Bystroom.se så även ni som inte har barn eller är i behov av en skötväska kanske vill ha en väska ändå med tanke på att den funkar lika bra som en vanlig väska!
In och kolla vad ni kan tänkas vinna så lägger jag upp tävlingsreglerna imorgon ? www.bystroom.se
(I samarbete med bystroom)

Gillar

Kommentarer

Denise,
Hej!:) har en fråga jag så gärna skulle vilja ha svar på! Vilket typsnitt använder du i blogginläggen?:)
nouw.com/denisebjrk
Fanny
,
Hej! Jag har en fråga om hur du får dina sponsorer till din nystartade blogg?
Viktoria
,
Får många erbjudanden via mejl om olika samarbeten.. men väljer ut vissa bara som jag vill jobba med och lyfta fram 😊 tycker att det är viktigt själv att jag faktiskt gillar produkterna och vill dela med mig av dom som tips till läsarna. Mycket handlar nog om mitt flöde på instagram men de har ju även kikat in här så har på några dagar nu ganska många läsare redan 😊
Viktoria
,
Hej Denise! Jag vet faktiskt inte då jag haft en superduktig tjej som hjälp till med bloggen men kan absolut kolla upp detta! Kram
Fanny
,
Tack för ditt svar! Jag funderar också på att starta en blogg. Har du några bra tips att dela med dig av för att komma igång?
Viktoria Bergh
,
Jag letade upp någon som kan bloggar och fick hjälp på den vägen! Så kolla runt med vänner så någon kan hjälpa dig. ?
Elena
,
Hej, typsnittet som finns på sidan är det är Quicksand och Playfair Display i titlar, datum och kategorier 😊
Denise,
Åhh jaa det skulle uppskattas! Din blogg kommer jag läsa varje dag å följa din fantastiska resa!☺️ Själv ligger jag bara några veckor efter!!:)
nouw.com/denisebjrk
Anna
,
Hej! Jag kollar på samma skötväska som du har köpt, men jag tänkte fråga passar den på alla barnvagnar eller måste man köpa barnvagskrokar? Mvh/ Anna
Viktoria Bergh
,
Hej! Ja du måste köpa krokar! Men annars passar den ju på alla barnvagnar 😊