Bvc återbesök efter förlossningen

Igår var jag ju iväg på återbesök hos barnmorskan 6veckor efter förlossningen för att se så allt känns bra och ser bra ut. Det tycker jag dock är alldeles för sent! Jag menar det händer ju SÅ mycket på dessa 6veckor med både psyket och kroppen så man skulle behöva en efterkontroll mycket tidigare tycker jag! Där man kan lyfta alla problem och få någon som tittar till en så man slipper gå med problemen för länge eller dumma tankar i huvudet.

Hur som helst så kom jag därifrån med världens smile! Det kändes som att jag var jag igen! Samma gamla viktoria där jag är mig lik. Nu pratar jag alltså om hur de såg ut "där nere".

" Man kan inte ens se att du fött barn " dom orden gjorde mig glad! Inte för att det hade gjort något om det var helt annorlunda heller iofs men det gamla är ju det trygga... nej men självklart vill jag ju vara ihopläkt och återställd! Vilket jag var, och knipet tyckte hon verkligen att jag hade tränat bra med! Jag knep åt riktigt ordentligt hela vägen och det var inga problem att köra igång med träningen. Har inte riktigt vågat lita på min instinkt med Benböj och att jag har knipmusklerna men skönt att få de bekräftat och att jag nu vet att jag inte kommer spricka upp om jag gör benböj tex! Nu pratar jag fortfarande om benböj UTAN vikt. :)

Jag har inte gjort några specifika knip övningar där jag räknar sekunder och bestämmer mig för att träna knipet utan jag får in knipet i vardagen. Hela tiden! Om jag står i en hiss, böjer mig ner, går på toan, ligger i soffan, går och shoppar.. ja hela tiden försöker jag att knipa då och då! Samt "lyfta upp" magen och koppla på bålen. :)

Så direkt när jag känner mig helt frisk efter denna förkyldningen så ska jag äntligen köra på med träningen igen innan januari hinner starta! Längtar massor har föresten ca 4kg kvar till min utgångsvikt.
här var jag gravid och jobbade då med de inre magmusklerna för att hålla kontroll på bålen! Det har ju hjälpt mig nu i efterhand då jag känner igen min kropp och får respons snabbare!

Gillar

Kommentarer

Veronica
,
Hej. Har du några tips på bra övningar där du tränar de inre magmusklerna? Jag är gravid och väntar mitt 4e barn. Har gått ner 45kg efter min tredje graviditet och vill gärna hitta tillbaka så fort som möjligt efter denna graviditet.
Jenny
,
Hej, fick du boka tid själv för gynundersökning ? Har gått 8 veckor för mig nu och inte hört något. Vart vänder man sig? Mvh jenny
Viktoria Bergh
,
Jag var där på 6veckor kontroll efter förlossning och då skickade hon vidare mig till läkaren för att titta till de vi såg då liksom 😊 kontakta din bm annars!
Lisa Stev
,
Jag har något att dela med dig !!! Det är en stor glädje i mitt hjärta att jag vill dela med alla. Mitt namn är Lisa Stev. Jag hade ett missförstånd med min älskare förra året, som ledde oss att bryta upp, och han ville aldrig höra min röst igen. Han såg en vacker kvinna som han finner mer sötare än mig, men allt eftersom tiden gick Jag träffade Dr. Iroko Han är en stor stavnings caster (medicin). Jag kontaktade honom via hans e-post och förklarade allt för honom. Han sade att jag inte skulle oroa sig, att min Lover komma tillbaka till mig på knä tigger om förlåtelse befor 24 hours.My största glädje nu att han faktiskt kom tillbaka till mig och föll på knä tiggeri förlåtelse, och i dag är vi glada. Om du har några problem? oroa dig inte mer eftersom Dr. Iroko kan orsaka permanenta stavnings lösning på eventuella problem: Om du vill att ditt ex tillbaka Du vill ska främjas på kontoret. Om du vill ha ett barn. Du vill vara rik. Du vill att din make / maka att vara din för evigt. Om du behöver ekonomiskt stöd. Återskapa du fuskat eller förlorat pengar tillbaka. Om du vill ha en skilsmässa eller stoppa din skilsmässa. Graviditet stava att föreställa sig barnet Om du vill vinna oroande rättsfall. Kontakta Stor Iroko via e-post: Irokospiritualspellcaster@hotmail.com