BVC 3mån vaccin, räkfrossa och sockerfri blåbärspaj

Hej igen! Bvc besöket gick jättebra och som jag gissade på vikten så var Ralf nu över 7kg sträcket!! 7.190g väger han nu och mäter 64cm!! Tyckte väl att kläderna med storlek 62 började kännas tighta. Han växer så det knakar iaf och hon kikade även på tungan för att se om det kan vara problemet i amningstekniken.. men hon kunde inte se något. Hade inga andra direkta tips men skulle kolla runt med kollegorna och återkomma till mig. Även kanske ge oss en remiss till öga,näsa, mun läkaren som kunde kolla mer noggrant. Annars vet jag inte varför han har tappat amningstekniken och slafsar i sig.

Efter vaccinationssprutorna nu så förväntade jag mig en väldigt gnällig kille men peppar peppar ta i trä.. än så länge inget märkbart mer än trötthet.

Vi dukade upp räkor till middagen så jag och lilla Frank hade en liten miniräkfrossa med baguette, aioli och räkor. Mums! Vi passar på när pappan i huset är borta (han som inte gillar fisk & skaldjur)
efter middagen så duschade vi alla 3 i omgångar.. pyjamas på och sen var det läggdags innan 18.00 ikväll! Frank var HELT slut efter dagens träningspass med oss så jag tänkte att han likväl kunde få komma i säng i tid, samtidigt som jag ammade Ralf så låg Frank i sin säng och vred o vände innan han höll mig i fingret och somnade. Då smög jag ut med en sovande bebis vid bröstet.. som självklart vaknade när jag gick ut därifrån.

Så jag fick natta om i vårt sovrum men nu sover båda barnen och klockan är ju ung! Tjooohoo... high five till mig själv.

Jag blev så glad så jag slängde ihop en sockerfri blåbärspaj!
hade denna som vaniljsås!

Recept:

125 g smör

2 dl vetemjöl

1 mtsk havregryn

1 mtsk sötströ

Ett paket blåbär i en form med 1 kryddmått sötströ samt 1mtsk potatismjöl som binder vätskan från blåbären. In i ugnen på 200 grader i ca 25min!

Gillar

Kommentarer