Bromsa upp..

Nu har jag insett att jag måååste lära mig att Bromsa!! Jag kör på och kör på och på efermiddagen/kvällen så tar energin slut och kroppen värker. Jag har verkligen hållt på såhär länge! Mitt problem är ju att jag har svårt att sitta still och inte göra något. Idag tex har jag inte suttit ner överhuvudtaget.. mina fötter värker, även min rygg och jag är så tom på ork.

Det jag har gjort är att jag har tagit hand om en gnällspik här hemma i 2 dagar.... ensam dessutom. För att min sambo haft fullt upp med sin enduro. Problemet är nog att jag då när jag är ensam ska få sååå mycket gjort! Som idag:

åka på loppis och köpa möbler, inreda hans lekstuga, måla hans möbler där och husets blomlådor/fönsterluckor samt åka och handla och sen laga en pangmiddag samt städa, allt på eget bevåg. Så dumt! Inte schyst mot Frank heller för den delen.

MEN efter imorgon så är det inte såhär något mer på ett tag! För sen ska vi ju även åka på SEMESTER på söndag!!! Så välbehövligt!!!

Och det blev såhär just nu eftersom älsklingen precis har bytt sin motorcykel och därav behövt fixa massa grejer.. som jag ändå har sagt OK till, men nästa gång ska jag bromsa! Det var ju faktiskt Simon som föreslog spaghetti och köttbullar till middag! Hahah men där nöjer inte jag mig en helig fredagskväll.. åh nej. ♡

Nu saknar jag vårt badkar som vi ska köpa!! Hade varit så härligt att få krypa ner där!

Gillar

Kommentarer