BRÖLLOP!!!

Igår var dagen för bröllopet!! Vi hade tänkt ligga och chilla vid poolen hela dagen innan vi hade behövt göra oss iordning. MEN älsklingen glömde badshorts och mysiskortbyxor!! Han som annars lever i sådana, tog endast med sig sina chinos shorts... åh! Försökte åka runt för att hitta en butik där han kunde köpa sig ett par badshorts men när vi kom fram till den lilla sportbutiken så låg ju den supercentralt i lilla San Pedro så det fanns NOLL utrymme för parkering.. fick åka tillbaka till hotellet istället

Solade istället på balkongen och beställde upp roomservice.
sen började vi göra oss iordning för bröllop!! Wioo
väl framme på plats (7min från vårt hotell) så bjöds det på mingel i värmen med bubbel & massa snittar av olika slag. En perfekt start!!
sen var det dags att gå till cermoniplatsen och slå sig ner. Invänta bruden.. allt var sååå vackert!! I found love, for me... började han spela och brudtärnorna vandrade in.. därefter kom Luiza arm i arm med sin pappa och framför sig hade hon lilla Julia med rosenblad spridandes omkring sig.
Kom några tårar här..

Resten av festen var helt fantastisk!!! Efter ceremonin satt vi till bords för middagen. En grym toastmaster höll allt för kvällen och talen var ju så berörande!! Det blev Avicii när brudparet kom tillbaka in mot middagsplatsen och ni kan se allt på min Instagram där jag filmade allt under kvällen i min story. Såå mycket fest och så roligt!! God stämning rakt igenom. Maten var amazing, och tårtorna så söta!!!
vi skrattade åt älsklingens lapp. SIMOU lite franskt sådär.. hahaha
Tack Chris och Luiza för att vi fick äran att vara med och förgylla er kväll! I kärlekens tecken

Gillar

Kommentarer