Britax go next/ Britax Römer Primo

Här är vår älskling! Britax Go next/Britax Primo ? vi har lagt ner liggdel och sittdel i förrådet än så länge men vi tror att detta babyskydd från Britax Römer Primo kommer att användas flitigt!
Lånade bilder på ligg och sittdel:

Våra kriterier för en vagn som skulle passa oss
:

1. Funkar att köra i terräng och har bra stötdämpning (oktober och framåt kanske blir snöigt!).

2. Väl skyddad med skärmen så att bebis kan ligga i liggdelen och vara i bra skydd utan massa extra påhängen.

3. Skönt handtag som känns som en naturlig hållning, detta handtag är framtaget av en naprapat och har gjort det ergonomiskt.

4. Att vagnen skulle funka för både mig och Simon så att han inte sparkar i benen eller behöva gå på sidan om.

5. Att den har bra förvaring under och punkteringsfria hjul ?

6. Att den smidigt går att fälla ihop inför bilresan då vi åker mycket.

Dessa kriterier utgick vi ifrån så Britax go next fick det bli.
& i samarbete med Britax och Lek Mer så fick vi äran att få prova deras Britax Primo med tillhörande Isofix bas så att man enkelt ska kunna klicka i babyskyddet i bilen och av till vagnen igen. FULLKOMLIGT ÄLSKAR denna funktionen redan!! Detta kommer spara oss mycket tid och energi garanterat!!!
Isofixen som sitter som berget i baksätet hela tiden som en bas för att enkelt kunna klicka i babyskyddet
Klick!

För att få av den sen så drar man bara i den röda spaken och lyfter av ??
Som sagt LEKMER.SE har detta babyskydd på sin hemsida och även huuuur mycket rea som helst! Så passa på ??

Gillar

Kommentarer

jompz
,
Då får du nog plocka upp liggdelen igen för ett barn ska inte sitta i ett babyskydd förlänge. Max nån timme när de är så små för ryggens skull.
Viktoria
,
Men snälla du.. vi har packat ner den eftersom det är 3 månader tills dess att bebis kommer? Så SJÄLVKLART tar vi upp den och gör iordning vagnen tills dess att bebis kommer!
jompz
,
du formulerade dig so m att ni mestadels tänkt använda babyskyddet istället för liggdelen. ville bara säga att barn inte ska sitta för länge i ett sånt sorry..... du behöver inte bli otrevlig...
Anna
,
Vad trist att du är otrevlig när nån för en gång skull kommenterar ? Bra val av vagn btw.
Viktoria Bergh
,
Ja det var lite argt skrivet av mig, reagerade lite för starkt men det är alltid någon som ska påpeka allt för en... tillslut blir man trött så bägaren rinner över.. i samband med lite för mkt hormoner. Ber om ursäkt för att jag röt ifrån när du ville kommentera i välmening. Såg det som att jag var tvungen att försvara mig direkt.. fel av mig ♡
Josefine
,
Har pratat med läkare om just detta o när dom är så små så gör d inte så jätte mycket, så länge inte barnet gnäller så går d bra. Självklart bäst med liggdel men dom kan allt sitta mer än i en timme ?
Anna
,
Hej Vi var också inne på detta med att kunna ha babyskydd på vagnen men jag pratade med en väninnas man som är läkare samt en kiropraktor och båda var noga att påpeka att en baby ska sitta väldigt korta stunder i babyskydd, Max 20 min första månaderna och absolut inte mer än 1 timme... Detta dels för ställningen för ryggen men även att lungorna pressas ihop och det finns barn som slutat andas... Jag är ingen hönsmamma, min son är bara 1 månad men det är verkligen något jag tänkt på då jag inte vill att det ska komma framtida problem med rygg pga babyskydd och för tidig användning av sittdel... Kanske något att fundera över bara 😊
Maria
,
spänn av och har ni själva varit gravida så vet ni om dessa hormoner som flödar i kroppen. Jag hade oxå rytit ifrån! ? Sen säger alla "proffs" olika om allt, min barnläkare har sagt upp till 4 H i babyskyddet. Men precis som Victoria skriver så va inte tanken att bebis ska ha den istället för liggdel. Älskade den funktionen då man lätt kunde storhandla med bebis utan att kånka med liggdel. Lycka till med allt! Härlig blogg att läsa tycker jag. Följer med spänning ☺️
Nelly
,
Isofix är verkligen helt faktiskt ✌?. Dom få gångerna man ska åka en annans bil med stolen och inte har Isofix tycket bara jag är jobbigt hahah. Haft liksdan stol som ni den ör toppen. Men gått över till britax/ römer max way nu. Den är toppen. Mysig och ombonad ?
MammaO
,
Det är toppen med Isofix och toppen att kunna använda babyskyddet enkelt på vagnen !! Utan det hade de inte gått för oss:) vår pojk nu 4 mån älskar sitt babyskydd och har inte alls trivts lika bra i liggdelen så vi har fått använda det mycket! Hört de där med att de inte ska sitta i de för länge men hallå han är nöjd och lider inte av de? Dem är gjorda för små barn och då går de inte resa långt med en bebis om de bara får tillbringa en timma där i ?:) hihi vi lyssnade inte på allt sådant utan på vår sin istället och hans behov! Det är bara en själv som känner sitt barn och vet vad det behöver! Sedan kan man alltid tipsa men i slutändan är det NI som vet bäst 😉 ?