Bråkar så att grannarna hör

Inte den nationaldag som man önskat sig...

Vi hade storgräl här hemma och tårarna sprutade! Jag tror varje granne hörde skrik här inifrån och stackars lilla Frank som fick lyssna på detta.. tur att det inte var länge utan vi kunde komma ner i normal ton snabbt och börja lösa saker och ting istället.. Så sjukt med barn ändå för de känner verkligen av stämningen och liksom håller sig undan och "stör inte" då.. Så synd ju ♡ lilla pojken..

Luften blir iaf väldigt lätt efter ett sånt här gräl och det var väldigt längesen vi bråkade ur som idag. Skönt ändå att ha laddat ur.

Vi hade tänkt spela minigolf på eftermiddagen men efter bråket så kände vi mer för att gå och strosa inne på Ikea och testa lite soffor. Så så fick det bli, blev ju ändå mysigt tillslut och nu är vi fullt igång med nattning av Frank och matlagning här hemma. Vi ska käka hemmagjord thaimat och ta ett glas vin till det. En film ska vi slå på också när vi väl har lite egentid ❤

Nya tag imorgon med bättre känsla mellan oss! Kram på er.

Gillar

Kommentarer

Carolina
,
Tycker det är förskräckligt att bråka så inför sina barn. Fattar ni inte att de tar skada!
viktoriabergh
,
Ursäkta mig!!!! Men herregud, vi har skrikit på varandra eller till varandra kanske 2-3 gånger under hela hans LIV.. Vi människor är inte perfekta, vi hade som sagt en storm på 1-2min när vi var högre i tonläge.. sen satte vi oss ner och pratade i lugn ton och sen kramades och löste det. Det om något är väl sjukt bra att han ändå fick se det! Att vi kan bli arga och sen komma ner i ro och bli sams. Jag tror inte att du själv är felfri? Tycker det är sjukt onödigt av dig att påpeka att vi skadar vårt barn genom att detta hände. Skillnad är väl om detta förekommer hela tiden i vardagen?? Ursäkta mig men jag tycker du gjorde riktigt fel här att börja klanka!
Johanna
,
Jag läste kommentaren ovan. Och jag måste hålla med dig Viktoria. Och jag tycker det kan vara skönt för dig att förstå att vi är fler som förstår att man brinner av på varandra ibland. Man går igenom livet med MÄNGDER av konflikter. Och trots att barn blir ledsna när föräldrar bråka så visade ni honom hur man löser konflikter. Att gapa inte var bästa lösningen, utan att prata med varandra var det. För han kommer hamna i samma situationer i hela livet. Och då vet han vad som funkar bäst. Barn som har föräldrar som gapar på varandra i åratal KANSKE tar skada. Mina föräldrar bråkade något förjävligt innan dem skiljde sig, jag tog ingen skada av det. Det gav mig lärdom. På ett väldigt tråkigt sätt, javisst. Men att kasta ur sig att det skadar barnen.. det har du faktiskt ingen aning om. Dagens mentalitet är så rolig... varför skall man undvika att visa sina barn hur livet är? Livet består av glada, ledsamma, frustrerande, arga, lugna och lyckliga stunder. Alla känslor är okej att känna, och det viktigaste är att föräldrarna mår bra. Tror det är 1000 gånger värre för barn att ha sitt hem fyllt med irritation i luften, suckar och arga blickar, fast med tystnad. Än att ha hemmet fyllt av skratt och kärlek och lite gap på två minuter någon gång om året.
^^
,
Jag är helt skadad! Jag har upplevt att mina föräldrar bråkat! OMG! Dessutom är jag världens sämsta förälder som bråkat i närheten av mina barn! Ärligt talat, mitt förhållande hade inte varit så bra om inte vi kunnat låta helvetet braka lös då och då. Victoria, skaka av dig skiten!
viktoriabergh
,
Tack snälla ❤❤
viktoriabergh
,
Tack snälla för kloka ord!! Viktigt ❤❤
Lisa
,
Hade inte tänkt kommentera tills jag såg kommentaren här ovanför hur kan ett barn ta skada av att ens föräldrar skriker på varann nån gång ibland?! Konflikter kommer de själva mötas av i livet, och då måste de ju veta hur man löser en konflikt.. att man samlar sej, pratar ut och det viktigaste att man kramas och är Vänner igen efteråt! ❤️
Yrsa
,
Människor bråkar, barn kommer se människor bråka. Barn vet att människor kan bråka. Och ser även barnen att ens föräldrar löser bråken och kan enas stärker det mer än att se sina föräldrar skrika på varandra. De är väl ändå en av de saker föräldrar ska lära sina barn? Att kunna bråka, kunna vara oense och kunna lösa det tillsammans? Lille Frank tar inte skada av att hans föräldrar bråkar någon gång ibland. Speciellt om det är ibland och inte konstant. Ni är bra föräldrar Viktoria 😊
Anna
,
Carolina, den nivån som Viktoria pratar om skadar knappast något barn. Man ska inte dölja känslor för sina barn. De bör se att världen inte bara är rosa fluff. Som Yrsa skriver, ser barnen att det löser sig så blir alla stärkta av det.