Bråkar så att grannarna hör

Inte den nationaldag som man önskat sig...

Vi hade storgräl här hemma och tårarna sprutade! Jag tror varje granne hörde skrik här inifrån och stackars lilla Frank som fick lyssna på detta.. tur att det inte var länge utan vi kunde komma ner i normal ton snabbt och börja lösa saker och ting istället.. Så sjukt med barn ändå för de känner verkligen av stämningen och liksom håller sig undan och "stör inte" då.. Så synd ju ♡ lilla pojken..

Luften blir iaf väldigt lätt efter ett sånt här gräl och det var väldigt längesen vi bråkade ur som idag. Skönt ändå att ha laddat ur.

Vi hade tänkt spela minigolf på eftermiddagen men efter bråket så kände vi mer för att gå och strosa inne på Ikea och testa lite soffor. Så så fick det bli, blev ju ändå mysigt tillslut och nu är vi fullt igång med nattning av Frank och matlagning här hemma. Vi ska käka hemmagjord thaimat och ta ett glas vin till det. En film ska vi slå på också när vi väl har lite egentid ❤

Nya tag imorgon med bättre känsla mellan oss! Kram på er.

Gillar

Kommentarer

Yrsa
,
Människor bråkar, barn kommer se människor bråka. Barn vet att människor kan bråka. Och ser även barnen att ens föräldrar löser bråken och kan enas stärker det mer än att se sina föräldrar skrika på varandra. De är väl ändå en av de saker föräldrar ska lära sina barn? Att kunna bråka, kunna vara oense och kunna lösa det tillsammans? Lille Frank tar inte skada av att hans föräldrar bråkar någon gång ibland. Speciellt om det är ibland och inte konstant. Ni är bra föräldrar Viktoria 😊
Anna
,
Carolina, den nivån som Viktoria pratar om skadar knappast något barn. Man ska inte dölja känslor för sina barn. De bör se att världen inte bara är rosa fluff. Som Yrsa skriver, ser barnen att det löser sig så blir alla stärkta av det.
IP: 82.99.3.229