Bra start på dagen

Denna vecka startade med jobb, har ett väldigt roligt och uppskattat samarbete i slutet av mars nu som jag förberett i veckan! :)
ja som ni ser så blev det glada barn! Eller Ralf kan ni se, Frank kan jag inte visa för då avslöjar jag jobbet det får ni veta när det är publicerat! (tror det kommer bli uppskattat av er nämligen)
såhär såg det ut strax innan middagen här hemma hos oss, trötta sötnosar! Förövrigt så har Ralf sovit 3 hela nätter!!! Eller iaf från typ 22.00-05.00 Uppvak innan vi gått och lagt oss är ju inte jobbiga, då vi endast behöver stoppa in nappen eller ge vällingen! Dock så har han sovit klart då vid 5/4 tiden.. mindre härligt får kämpa med omnattning och imorse kunde vi få somna om till 6.30 tjoho!
ni vet när man vaknar upp sådär svintrött så att det känns som att man inte sovit alls!? Så var min känsla imorse och jag kände för att göra mig en smörgås bara med ost. MEN tog ett krafttag och orkade slänga ihop en hälsosam frukost ändå! Det gör rätt mycket för mig om man startar dagen på rätt sätt!
Jag fick inte behålla frukosten för mig själv som ni kan se... Frank älskar avokado och Ralf äggröra så man får dela med sig ;)

efter att ha lämnat Frank på förskolan så åkte vi på träningen! Som dessutom gör allt just nu för att inte sprida smitta av Corona, krav på handtvätt & handspritning vid ankomst och sen så rengörs all utrustning som vi rört med virusdödande medel och även golvytor tvättas av med detta medlet dagligen.. sen tvättar dom av handtag osv som rörs ofta! Såklart är man INTE välkommen vid minsta tecken på förkylning. Hoppas innerligt att vi kommer kunna fortsätta träna då vi ändå inte är så många samlade samtidigt och man kan hålla bra avstånd till varandra tack vare den stora lokalen! :)

ta hand om varandra! ❤️

Gillar

Kommentarer