Bra helg i Karlstad

Haft en superhärlig helg i fina Karlstad med nära och kära, det enda negativa är att schemat blir så pressat då jag vill hinna med att träffa alla! Vi missade bebismys idag då Frank blivit förkyld och även jag känner av lite.. då får man hålla sig på avstånd från små bebisar❤️

Igår så lekte vi hela dagen med franks kusin + familj (min syster) vi åkte till mariebergsskogen för att titta på djuren men det fanns dessvärre inga djur! Vi lekte i lekparken istället allihopa, vi vuxna lekte nog mer i gungställningen Mysigt!!!

På kvällen tog jag och Vicki en tjejdejt med middag och vin! Var så himla trevligt att få träffa min fina vän på detta vis. Bara vi, bara tjejmys! Perfekt! Kan säga såhär... efter 2glas rött och 2 glas cava så är det jag som ligger hemma i soffan nu med lite bakis känslor! Usch! Man pallar ju ingenting längre!!!

Frank var även helt omöjlig inatt han kom inte till ro och bytte kanske position 50 gånger och han skulle ligga på mig, så fort jag flyttade mig ifrån honom så började han gråta! Hade en klaustrofobisk känsla inatt med han klistrad på mig, hade han kunnat krypa tillbaka in i livmodern så hade han nog gjort det! Hoppas på en bättre natt väl hemma i Stockholm!

Hemresan gick kanon, han sov HELA resan... 3,5h! Sååå bra!! Nu ska vi käka hemmagjord thaimat och söndagsmysa!

 

Gillar

Kommentarer