Bostads tips

Minns ni att jag tipsade er om att Etapp 2 skulle komma ut för radhusen som vi köpt på etapp 1! NU finns dom ute på Hemnet och detta är absolut inget samarbete men det är en unik chans att köpa något så "billigt" för 100kvm till den standarden och vi är så jäkla nöjda över detta köp. Längtar tills vi får flytta in i december! Vårt egna lilla "hus" med gräsmatta och terass/grillplats.. då spelar det ingen roll att det kanske blir 6 mil till jobbet? :) sen får man ju se om det funkar att pendla eller om man måste söka ny tjänst kanske i Enköping eller Uppsala? Eller Västerås. Vill bara tipsa mina fina läsare som kanske är i köpar tankar.. :)

Gillar

Kommentarer

Zara
,
Hej! måste bara säga att jag bott i Enköping i ca 1,5 år och var mycket till bredsand på sommaren. Så fint!! önskade ibland att jag bodde i dom nybyggda husen bara några minuter från stranden eller att jag hade en stuga med utsikt över vatten och strand. Jag är avis på er! Jag tror och hoppas ni kommer trivas superbra där! Väldigt barnvänligt också och inte alls långt till centrum, affären osv. Jag tror ni gjort ett superbra val att flytta dit! Har även en föredetta kollega som bor där i dom nybyggda husen. Kanske inte samma område exakt men iaf i närheten. Ni kanske nästan blir grannar! Vem vet! Haha 😊 Lycka till med allt och tack för en bra och ärlig blogg!! KRAM
viktoriabe
,
Åh vad härligt att du säger de! Jag tror också att vi kommer stormtrivs! Så underbart att ha så nära till allt de där vackra speciellt på sommaren! 😊 kram!!
Sannela Sjöström
,
Hej!! Vad roligt att ni flyttar till Enköping. Har vuxit upp där och det är en underbar stad. Bredband är otroligt mysigt på sommaren men även på vintern med långfärdsskridskor. Det är en jättehärlig promenad på gång/cykelväg hela vägen in till Enköping från Bredsand. Jag bor själv i Krägga utanför Bålsta med min fästman. Säg till om ni vill ha tips så bjuder jag på fika Kram!
viktoriabe
,
Åh vad trevligt! tack. Ja du är välkommen att höra av dig med när vi flyttat in. Kram 😊