Bom

Idag på träningen så hände det något riktigt otäckt!
Jag låg på marken för att göra en övning samtidigt som jag kände att detta var en dålig placering då jag hade en box bakom mig med en övning där man skulle kliva upp och ner på låda med en skivstång på ryggen.

När jag ligger och kör min övning så hör jag tjejen bakom mig vid boxen göra något oroligt ljud och jag hinner se något komma i ögonvrån!

BOM! 25kg skivstång..
Hon trampar snett uppe på lådan och råkar tappa skivstången bakåt som landar rakt i mitt huvud och studsar upp igen och träffar mig då i ansiktet rakt över näsa/läpp!
Jag blev chockad och kände direkt att det bränner både i huvudet och vid näsan, men näsblodet kom först lite och jag fick lägga på kyla på båda ställena så att svullnaden blev inte så farlig som jag trott! Så sjukt tacksam över att det gick såpass bra som det gjorde! Ingen hjärnskakning, huvudet höll och näsan är hel. Tänderna sitter även kvar! Så ja väldigt tur! Så var försiktiga där ute, och tills nästa gång så kommer vi vara noggrannare med vart vi placerar oss under träningspasset när vi jobbar på tight yta med tunga redskap! En olycka kommer ju alltid så snabbt! ❤️

Gillar

Kommentarer