Bokat resa!

Vi har bokat biljetter till Spanien Alicante! Åhhhhh vi ska på semester! Trodde verkligen inte att vi skulle kunna komma iväg någonstans men Simons familj har hyrt hus där så vi åker hela familjen tillsammans! Så mysigt ????
I slutet på augusti åker vi i 1 vecka!

Har ni några tips på saker att se/göra i Alicante?

Gillar

Kommentarer

Viktoria
,
Hej! Tack ? ja självklart har jag kollat upp så att jag får flyga med vårt bolag! Så inga bekymmer alls! Kram
Carro,
Åh så härligt 😊
nouw.com/carroat
Ida
,
Hur fan kan du flyga när är så långt gången?!(
Nellie
,
Ni är så fina ihop❤️️?
Emma
,
Var i Alicante förra sommaren i augusti, så fruktansvärt varmt och härligt:) Många mysiga gågator i gamla stan och mysiga restauranger, var inne i en liten butik och köpte med mig massor keramik hem, sån marockansk fast mycket billigare i fina färger. Vi gick även upp till castillo de santa bárbara, typ en borg (kostade nog att gå in så vi gick bara upp utanför och kollade utsikten över hela Alicante. Rekommenderar att gå senare för det är långt och mycket trappor, höga trappsteg osv men värt det. Man kan alltid gå sakta och vila med lite vatten:) Hoppas ni får en bra resa!! Finns dessutom mcCafé så gott fika?
Linda
,
Tänk på att även om flygbolagen godkänner att flyga dig så gäller inte de flesta försäkringar efter v.28! Viktigt att kolla upp med ditt försäkringsbolag (både gravidförsäkring samt reseförsäkringen) bara så att du får bra hjälp (och gratis!?) om ngt skulle hända! Jag flyger på tors, och det va sista veckan jag fick flyga trots att flygbolag och barnmorskan inte sa nej.. Kram!
Olivia
,
Jag kom hem från Alicante för en vecka sen det är verkligen super mysigt där❤️
sara
,
Oh hur fan ? tänkte du när du skrev den meningen? Blir svettig när jag läser korkade kommentarer framför allt när vissa människor tror sig ha vilken frihet som helst att lägga sig i saker dem inte har me o göra! Jag hade verkligen lätt flugit nu när jag har 4veckor kvar till BF om jag klarar av det o mått bättre. Riktigt avis Viktoria ☺️ Hoppas ni ska få en super mysig resa
Ellinor,
Det är sååå himla fint i Alicante! Vi har varit där tre gånger och något du måste göra är at besöka restaurangen "Salt och peppar". De har riktigt goda pizzor, tunna och knapriga om man gillar det! ?
www.nouw.com/ellinorgullbrandsen
Elisabeth
,
Det finnes en heis man kan ta opp til borgen. Går også buss og taxi nesten helt til toppen. Er et must!