Björkbyn Leksand

( i samarbete med Leksands Sommarland)

Igår kom vi fram till stugan som vi fått låna denna helgen tillsammans med pappa och Helen.

Var dock lite besviken tidigare i veckan när jag tittade på väderleken och insåg att det skulle bli 16° och regn.. + att igår när vi åkte upp till Dalarna så var det storm!!!

MEN vi fick en supermysig kväll med solen uppe iaf och lä vid altanen i stugan med sjöutsikten ut över Siljan. Så fint ♡ det blev både hämtpizza och ett glas rosé den kvällen. (Vi som inte skulle äta skräpmat) men restaurangen var stängd när vi kom på att vi skulle äta, så vi hade inte sååå mycket val;) ..
stugan i Björkbyn är en 6 bäddars med 2plan och sjöutsikt som sagt. Det var väldigt gott om utrymme och ett fullt utrustat kök! Så vi blev glatt överraskad över den höga standarden!
på övervåningen är det lite lounge avdelning med högt i tak och här uppe finns även en fin balkong med bra vy!
frukosten tillsammans imorse vid långbordet! Så mysigt att få spendera en helg ihop med min familj och Simons familj tillsammans!

Idag åkte då älsklingen iväg till en bilutställning uppe i Älvdalen tillsammans med min pappa och hans fru + Simons pappa, eftersom dom gillar gamla bilar. Medan jag Frank och farmor då gick in till sommarlandet! :) för imorgon kanske vädret är sämre.. vi fick ju strålande sol idag ändå och över 20° så vi var mer än nöjda!!

Gillar

Kommentarer