Bio-Oil för min gravida mage

Jag trodde att jag skulle klara mig undan bristningar när jag hade Frank i magen, men sista veckorna så kom det lite på magen och vid naveln, det är ju på ett vis ett ”ärr” som visar på det vackraste jag burit men om jag kan förhindra bristningar på kroppen så gör jag gärna det. Känns ju som att det är bättre om huden slipper brista... idag så stör jag mig inte på mina bristningar på magen men eftersom jag denna graviditet fick en växande mage tidigare så vill jag ta hand om huden så bra som möjligt för att kanske förhindra bristningarna denna gången. :)
Jag började smörja in magen med Bio Oil morgon/kväll så fort jag kände att huden över magen började spänna.. dels för att det kliar så mycket på magen när magen växer och eftersom Bio-Oil har bevisad effekt att lindra eller förhindra uppkomst av bristningar. De rekommenderar att man ska smörja 2 gånger dagligen i minst 3mån för bäst effekt! Frank har många gånger hjälpt mig att smörja magen, så mysigt och fint att kunna involvera han i graviditeten samt knyta an till lilla bebisen :)

Bio-Oil är oljebaserad med växtextrakt och vitaminer & den innehåller mirakelprodukten PuroCellin Oil som garanterar att vitaminerna och växtextrakten tas upp av huden. Oljan är dessutom omtyckt av kvinnor över hela världen eftersom den har så många användingsområden :).

Förutom att förbättra utseendet eller förhindra bristningar så funkar oljan även på ärr, mot åldrande hy och ojämn hudton.
Jag tycker att den doftar underbart och dessutom är den inte som andra oljor som lägger sig som en kletig hinna på kroppen bara, utan när jag smörjt in magen så kan jag faktiskt direkt ta på mig kläder utan kladd! Man slipper även tvätta händerna efteråt eftersom huden tar upp oljan såpass bra! Jag uppfattar den även dryg och lätt att jobba in i huden :) jag tänkte även börja smörja brösten nu i takt med att dom växer!

Oljan hittar ni hos de flesta apotek, Åhléns och hälsobutiker. Apoteket hjärtat har dessutom 40% rabatt på 60ml för medlemmar (mellan den 21jan-27jan) passa på att köpa hem den då! :)

Gillar

Kommentarer

Suaann
,
Hej! Bristningar är genetiska o ärfliga, så det har absolut noll skillnad om man smörjer in huden. Min mamma fick inga bristningar och jag fick inte heller. Tycker ändå bristningar är vackert och ett minne av livet man burit på i magen. ❤ T
viktoriabergh
,
Jag har läst om deras studie där de visade på en förbättring av de befintliga bristningarna, sen tror jag på att en hy som ändå har mer återfuktning kan lindra. 😊 så litar inte blint på att det bara är genetiken som styr detta! https://www.bio-oil.com/se/se-sv/original/clinical-trials/ageing-skin-study-2011