Bilder från vardagen

Ibland glömmer jag att kika in här och det är oftast när jag har som mest att stå i såklart! Jag blev ensam med båda barnen igår så tiden gick till dom såklart. Det är alltid lite pyssligt med 2 barn, middag som ska fixas och alla rutiner.. sen ska man ta reda på allt stök efter oss med. Jag har ju dessvärre höga krav på hemmet med.. då pratar vi PLOCK. Jag plockar heeela tiden här hemma.. kläder & prylar ligger utspritt överallt!! Kan inte förstå hur snabbt man stökar ner? Jisses..
brunch

mys med mina darlings (Ralf somnade i mitt knä) hur mysigt!?
Busungarna! Ralf har börjat intressera sig mer för Ralf och dom skrattar ihop, men jag och Frank kan också skratta ihjäl oss till Ralf när han lägger riktiga brakskitar tex! Oj var vi garvar då!
Idag efter ett tufft träningspass där kroppen inte riktigt svarade som jag ville! Sliten i kroppen men imorgon är sista träningspasset innan en dagsvila. ☺️ Ralf skötte sig bra igenom passet
hemma efter träningen och lunch i boxen så fick jag sitta i bilen i lugn och ro eftersom Ralf hade somnat.. hur många mer sitter kvar i bilen när bebis somnat? Så skönt!!!
när han vaknade och vi kom in så bestämde jag mig för att baka mina specialare!! jag har bakat sockerfria/glutenfria saffransmuffins som är SÅ goda och saftiga! Detta smakar absolut inte sockerfritt
recept kommer imorgon!
Glad att jag som kör sockerfritt (i största möjliga mån) kan fika på julens goda! De 3 måstena över julen tycker jag är just julmust, något med saffran och pepparkakor. Det är som smakerna som jag har längtar efter mest! Jag saknar inte knäck, julgodis, skumtomtar, osv!

Hur som! Jag tog även tag i hemmets fläkt.. hur äckligt med allt fett som osat sig fast! Men det löste jag med lite varmvatten och diskmedel. = fläkten som ny igen.
Har även tvättat! (Även om bilden på den vikta tvätten är fixad av städerskorna) Underbart att komma hem till ett städat hem!! Vi har städ varannan vecka och det är de bästa vi gjort typ! Slippa att dammtorka, svabba golv, städa toaletter, torka av köksluckor/handtag, putsa badrum & speglar... ja allt sånt där! Men jag har ändå fullt upp med att plocka i detta hem så man har ju att göra ändå så att säga.

Mörkt idag när jag hämtade Frank på förskolan vid 15.00 men så mysigt att promenera ute i den ”milda” luften och se julbelysningen på huset! Lite snö hade dock inte skadat
på kvällen blev det pizza och mys!

Åh ni vet ju att jag trodde att sömnen hade vänt nu för oss! Ja det håller i sig ganska bra och så, men ikväll har denna lilla krabat vaknat 4 gånger redan!!! men men.. berättar mer om sömnen imorgon. Kram!

Gillar

Kommentarer