Besök hos barnmorskan

Jag har haft en hektisk dag med tidig start då jag hade tid hos barnmorskan på morgonen idag för koll av bebisen och mig :)

Det är först nu i vecka 30 som besöken börjar bli mer regelbundna och det är ju så mysigt att få mäta magen och lyssna på de där små snabba hjärtljuden.. allt såg fint ut idag! Bebisens hjärta slog som det skulle och han låg med huvudet nedåt :) magen växer och följer kurvan på pricken. Mina värden såg bra ut också! Perfekt

jag har dessutom gått upp ca 10kg hittills och det är ju 10kg ren kärlek! Spela roll om det blir 10kg till eller bara hade varit 5kg än så länge? Nä bara bebisen växer som den ska så kvittar vikten! :)

invigde dessutom min andra söta klänning från Nelly.com , kände mig som ett litet bi idag med magen.. ☺️
Eftersom allt såg bra ut med bebis så firade jag detta med att köpa lite kläder till lillebror!

Jag hade gått igenom Franks gamla bebiskläder igårkväll och insåg att vi saknade lite plagg med storlek 50-56..

Vi fick råden att inte köpa några sådana plagg alls typ förra graviditeten i den sizen men de var faktiskt de enda plaggen/storleken som jag kände då att vi hade för lite av.. tyckte att Frank iaf som var en bebis på 51cm / 3450gram något... var för liten för den storleken och mycket fick man redan då vika upp och han låg ju mest som en groda i början vilket gjorde att han då hamnade med ben och armar väldigt ofta i själva mittendelen av plaggen och pyjamasarna än att de satt kvar på kroppens alla delar. Så denna gång vill jag har lite mer av size 50-56.
Visar er imorgon vad jag köpte! Har inte något bra fotoljus här hemma nu.

Gillar

Kommentarer