Behandling "thermocoagulation"

Just som titeln säger så ska jag nu åka iväg till Danderyd för att göra behandlingen thermocoagulation. Vad är då detta? Jo det är något så litet som att man behandlar ytliga blodkärl.. kan finnas runt näsa/kind eller som för mig på utsida lår. Detta är ingenting som jag heller anser vara ett stort problem som jag gått och tänkt på! Utan jag får möjligheten att testa på denna behandling som kan dämpa dess synlighet. Och vem tackar nej till något sånt?

Ska bli spännande att se om det faktiskt kommer bli någon skillnad! :)

Detta är alltså små små detaljer för "förfining" på min kropp och jag går som sagt inte och tänker på dessa vardagligen men när shortsen kommer fram på sommaren så stör dom mig ändå där dom lyser på låren.. så det vore ju kul om de faktiskt försvann en nyans eller så nu när jag ändå har möjligheten att prova på behandlingen! :) har någon testat detta?

Gillar

Kommentarer

Hedstromss,
Jag har inte provat.. men skulle gärna se en recension av dig på detta sen! För jag har också sånt här på benet som jag stör mig på :/ kul att du ska få testa detta!
www.nouw.com/hedstromss
Ivana
,
Jag fick massor nu under graviditeten hade lite innan men nu syns det verkligen... nyfiken hur det gick för dig!
Ylva
,
Ska bli jätteintressant att höra vad du tycker, jag har massor av "spindelnät" vid framförallt ena vristen som jag gärna skulle bli av med!
Jeanette
,
Hej! Hur blev resultatet? Mvh Jeanette
viktoriabergh
,
Omärkbart tyvärr :/