Behagligt resande med barn!

Den vanligaste frågan jag får när vi är ute och reser är hur lyckas ni hålla Frank nöjd i bilen, båten, tåget osv!? Vad är knepet?

Jag skulle säga att vårt bästa knep är att han får titta på barnprogram/film i bilen..

Vi använder oss enbart av SF Kids när vi är på resande fot, just för att de har det absolut bästa filmerna och barnprogrammen. Astrid Lindgrens filmer, Brandman Sam, Pettson & Findus, ja helt enkelt alla våra favoriter samlade på en och samma app. Men det som gör SF Kids så bra är just deras OFFLINE funktion. Ni kanske minns mitt tidigare inlägg om SF Kids där jag pratade om att vi laddade ner alla Franks favoriter på ipaden osv?

Sååå skönt att ha det klart och nu när vi ger oss iväg så finns alla hans filmer och barnprogram tillgängliga utan att behöva koppla upp oss via internet. Det kan ju dessutom vara omöjligt att ha bra wi-fi om man sitter i tåget eller i bilen..

med min kod VB2019 så får ni 2månader fritt hos SF Kids
Så om ni vill ha nöjda barn på semesterns alla resor så tycker jag att ni ska ladda ner appen och börja tanka ner favoriterna i offline-mode NU. Detta kan rädda resan, tro mig!

Glöm inte att använda min kod VB2019 när ni registrerar er hos SF Kids, ni kommer dig genom att klicka HÄR.

Sen är dom andra bra resetipsen såklart trötta barn och lite bilgodis ;) brukar göra susen! Kram och lycka till med resandet ❤️

Gillar

Kommentarer