Bebismys

Vill börja med att skriva tack för alla fina kommentarer som ni lämnat här inne det senaste! Jag har så fina läsare ❤️

Jag har försökt ta tillvara på den här tiden och mysa o njuta så mycket jag bara kan av vår nya familj. Vill inte skriva bebisbubblan men det är för mig något sentimentalt och rörande över att detta är vår sista lilla bebis. Vi ville ha 1 eller 2 barn och nu blev vi ju berikade med 2st friska pojkar.. så nu när jag vet att det är sista gången med en nyfödd och liten skrutt så njuter jag SÅ mycket mer!

Dessutom så känner ju jag mig mycket tryggare i min roll som mamma och mer närvarande. Som att man kan hantera och förstå innebörden av en nyfödd mer. Så ja vi njuter till MAX..

jag pussar och gosar så mycket jag kan på denna lilla bebis! Därav lite sämre uppdateringar här inne, men jag kommer fortsätta försöka kika in minst 1 gång om dagen iaf :)

så härligt med varma soliga dagar! Vi har fixat på tomten och förberett inför staketbygge! Samtidigt som Ralf har sovit gott i vagnen.

På eftermiddagarna har vi myst hela familjen och varit ute längre än vanligt för att njuta av värmen och leka med barnen på området.

SUPERSTOLTA storebrorsan
Från igår när han var sådär lugn o supermysig!! Men han skulle hålla på o stöka halva natten, tror att jag somnade efter 02.00 första gången.. han knorrade och grät lite och var missnöjd! Men sen sov vi gott andra halvan av natten ;)

Gillar

Kommentarer