Bättre sent än aldrig

Usch så fullt upp det blev efter vår lilla tur.. och nu börjar jag känna mig på väg till att kanske åka på en förkylning! Det bränner lite i bihålorna och är mosig i huvudet med tung andning.. får hoppas att det inte bryter ut!

Ändå är jag så dum, så jag ska ta på mig nya projekt.. bara för att jag suttit inne i 2 dagar så ska liksom hjärnan och kroppen ta igen den tiden med massa aktiviter.. Så jag satte igång med projekt Franks säng som skulle blivit gjort veckan efter inflytt av min kära sambo... (Tack älskling) haha var så trött på att se den halvklar i rummet.

Hade ju köpt färg och pensel osv redan i november .. men NU jäklar blev det av, när man känner sig lite matt! Typiskt hjärnan, vill alltid för mycket.. har hållt igång sen klockan 15.00!! Målat och pysslat och målat igen, struntade i torktiden på 14h för ommålning eftersom den hade torkat så tänkte jag äh, vad tusan ska hända!

Kanske behöver måla en gång till imorgon för nu ser jag inte hur det ser ut eftersom dagsljuset är borta.. men testade att sätta upp den nya ljusslingan som jag köpte idag på Clas ohlsson! :)

Blev sååå coolt! Tror Frank kommer uppskatta den nya sängen nu när den är pimpad;).. ska försöka leta upp några klistermärken som ska sitta på framsidan längst ner, sen vill älsklingen att Frank ska få flytta upp en våning nu till övre delen av sängen på höjd. Så ja han får ett steg upp efter imorgon;) stora killen.
Det är därför jag inte målat inuti sängen för det kommer inte synas ändå sen.

Gillar

Kommentarer