Bättre energi idag

Lilla Ralf har sovit lite oroligt nu i ca 1 vecka så bäddsoffan i gästrummet har varit frambäddad så att jag har kunnat sova där tillsammans med Ralf, jag har lagt över honom till mig så efter midnatt ungefär, för det har blivit för mycket spring in till Ralfs säng och han har behövt min närhet har jag märkt så då har jag lagt mig där med honom när det blivit för många uppvak. Smidigt ändå att ha ett rum extra sådär! Lite trist att inte sova i samma säng som Simon men såhär är livet med små. Sömnen är viktig för alla.. dock så klarar jag mig förvånansvärt bra med sådana här nätter där det blir många uppvak. Hoppas dock att det vänder snart! Ikväll var det bättre! Svårsövd men nu har han iaf sovit för natten i ca 3h utan uppvak (till skillnad från igår 5-6 uppvak innan midnatt)

Så dagen har iaf fyllts med träning och hemmamys, var iofs in till Barkarby för att kolla i Lekmers butik, då jag var ute efter en gåstol men nej, betalar inte 800:- för en sådan. Så vi får beställa en från Jollyroom för 299:- istället!
På kvällen käkade vi lövbiff & pommes med kryddsmör och nu har vi suttit i soffan framför fotbolls EM med lite snacks, chips och dipp, läsk och ett glas vin. Tisdagsmys helt enkelt! ❤️

Gillar

Kommentarer