Bästa på hela veckan

veckans bästa promenad är gjord. Till hemmakväll! Sådan fredagslyx att få gå dit med bebis och köpa lite gotte till kvällsmyset. Lets Dance och pizza blir det idag. En mys fredag med andra ord! :)
vår gladskit! Han verkar sig själv igen och märker inte något med magen alls nu när jag väl släppt den tanken, han sparkar och rör sig ändå. Bajsar som han ska och verkar som sagt mestadels nöjd och glad! Wie, utslagen är SÅ mycket bättre nu efter att ha smörjt med mildison och decubal. Tror det är eksem alltså inte mjölkallergi.

Gillar

Kommentarer

Josefin
,
Vart har du köpt den söta adidas bodyn?
Maria
,
Frank blir allt mer sötare för varje dag som går
viktoriab
,
Tack!!!
viktoriab
,
Ebay! 😊
viktoriab
,
Hej försöker få till minst 3 gympass, där jag kör fokus benböj ett pass med små rumpövningar att avsluta med. Sen ett pass för ryggen mer insida rygg och bål samt baksida axlar. Sen höftlyft,bål och raka mark i ett pass. Och promenerar alltid till och från gymmet samt om jag ska någonannanstans. Försöker ta minst 2 långpromenader i veckan på över 1mil. Eftersom jag tappat i vikt så mycket så vill jag inte köra kondition och cardio som gör att jag tappar mer. Fokuserar istället på styrketräningen för att bygga muskler och tighta till 😊 hade egentligen inga fasta mål. Men jag är inte i mål ännu! Vägde typ 70kg innan förlossningen och 54-55kg innan. Nu väger jag 52.